Yaptığı hata Masterchef'e veda ettirdi!

Yaptığı hata Masterchef'e veda ettirdi!
Güncelleme:

MasterChef All Star'da dün akşam oynanan eleme oyununda Esra ve Suna arasındaki yarışta, yarışmacılardan birinin yaptığı büyük hata MasterChef All Star'a veda etmesine neden oldu...

Masterchef Allstar'da bu hafta Ayaz, Suna, Hasan, Sefa, Tolga, Tanya ve Esra eleme potasında yer aldı.

Masterchef Türkiye Allstar'da potadaki isimler kuzu böbreği ve taze kişniş kullanarak gecenin en başarılı yemeğini yapmaya çalıştı. Potadaki yedi isimden üçü gecenin başarılı yemeklerini yaparak potadan kurtuldu. Kalan 4 kişi şeflerin imza yemeğine en yakın olanı yapmaya çalıştı.

İkinci turda yarışacak 4 isimden en başarısız tabağı çıkaran isim Eda ile yarışacak. Böylece iki isimden biri Masterchef hayallerine veda edecek.

Turun birincisi Ayaz oldu. Şefler Ayaz'ın yaptığı yemeği "temiz" şeklinde değerlendirdi. Böylece Ayaz 10. haftaya gecenin birincisi olarak geçmiş oldu. Gecenin en başarılı ikinci tabağı ise Tanya oldu. Potadan kurtulan son isim ise Sefa oldu. 

Böylece Esra, Tolga, Suna ve Hasan ikinci turda yeniden yarıştı.

Kritik eleme oyunu 2. etabında; Esra, Tolga, Suna ve Hasan şefin imza yemeğine en yakın tabağı hazırlamak için mücadele verdi.

 Potadaki isimler, Somer Şef'in imza yemeği olan "Mercimekli Mantı"yı yapmaya çalıştı. Yarışmacılara verilen süre ise 50 dakika oldu.

Kritik eleme oyunu 2. etabında; Tolga, Esra, Hasan ve Suna şefin imza yemeğine en yakın tabağı hazırlamak için mücadele verdi. 

Turun kazananı Tolga ikinci ise Hasan oldu. Suna ve Eda arasından başarısız olan yemeği yapan Suna MasterChef 8. hafta eleme adayı Eda ile yeniden yarışacak.

Şefler Suna ve Eda'dan kalamar dolması ve mürekkepli bir risotto istedi.

Yaptığı tabakta çıkan kalamar kıkırdağı nedeniyle Suna Masterchef'e veda etti...