Yeni James Bond kim olacak ?

Yeni James Bond kim olacak ?

Daniel Craig'den "Yeni James Bond kim olacak?" sorusuna yanıt..

 

Bir süredir İngiliz basının gündeminden düşmeyen yeni James Bond'un kim olacağı sorusuna Daniel Craig'den cevap geldi. "Fiziken yeterli olduğum sürece James Bond'u canlandırmaya devam edeceğim" diyen 47 yaşındaki aktör, tartışmalara da son noktayı koydu.
6 Kasım 2015'te vizyona girecek Spectre ile beyaz perdeye geri dönecek olan James Bond'un bir sonraki filminde 007'yi kimin canlandıracağı hala belirsizliğini koruyor. 

Yeni James Bond için en olası aday Mandela: Long Walk to Freedom, Thor, Jurassic World ve Prometheus gibi filmlerle rüştünü ispatlayan İdris Elba. 

Başka bir iddiaya göre, 'Homeland' ve 'Band of Brothers' (Kardeşler Takımı) isimli diziler ile adını duyuran Damian Lewis bir sonraki James Bond olacak. 

Basında sıklıkla konuşulan bu iddiaların ardından bir açıklama yapan 007'yi 4'üncü defa canlandıran İngiliz aktör Daniel Craig, bu rolü bırakmak için aceleci davranmayacağını açıklayarak tartışmalara son noktayı koydu. 

"Fiziken yeterli olduğum sürece James Bond'u canlandırmaya devam edeceğim" diyen 47 yaşındaki aktör, İrlandalı oyuncu Pierce Brosnan'ın ardından 2006'da yeni 007 olmuştu. 

İngiliz ajanın 24'üncü beyazperde macerasında 007'yi 4'üncü defa İngiliz aktör Daniel Craig canlandırıyor. Bütçesi 300 milyon doları aşan filmde Craig'e , Monica Belluci, Oscar ödüllü Christoph Waltz ve İngiliz oyuncu Andrew Scott gibi usta isimler eşlik ediyor.