Persie için olay sözler ! "Locada çekirdek..."

Persie için olay sözler ! "Locada çekirdek..."
Güncelleme:

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Osmanlıspor ile berabere kaldığı maçın ardından çok sert ifadeler kullandı.

Fenerbahçe’de artık yolun sonuna gelindiğini belirten Dilmen, ”Ne karar verirler bilmem ama yolun sonu… Belki de Aykut Hoca evine gidecek, yutkunacak, başkanla görüşecek ve görevini bırakacak” diye konuştu.

İşte Dilmen’in açıklamalarından satır başları:

‘AYKUT KOCAMAN ‘İSTİFA EDEYİM’ DERSE…’

“Cehennem donana dek Aykut Kocaman” falan gibi açıklamalar yapıyorlar. Yönetime saygısızlık yapmak istemem ama koskoca Fenerbahçe kulübü bunlarla uğraşır mı? Aykut Kocaman yarın öbür gün dedi ki: ‘Ben takımımı sıkıntıya düşürmeyeyim, istifa edeyim.’ Siz de kabul ederseniz ne diyeceksiniz, ‘Biz demedik, o bıraktı mı?’ Olmaz.”

‘BU TAKIMA SEYİRCİ FALAN GİTMEZ’

”Hiçbir şey doğru değil Fenerbahçe’de. Kalan 5 haftada 15 puan alırsak diye hesap yapa yapa olmaz bu işler. Kazanıp ondan sonra hesabını yaparsın. Daha 11 maçta liderden 9 puan geriye düştün. Üstüne Başakşehir, Beşiktaş maç yapacak. Bu takıma seyirci falan gitmez, açık söylüyorum. Normalde maçı izlerken lavaboya dahi hızlı hızlı giderim bir şey kaçırmayayım diye… Fenerbahçe maçlarında rahat rahat gidiyorum.”

‘TESİSLERE BİLE GELMESİN’

”Ne karar verirler bilmem ama yolun sonu… Belki de Aykut Hoca evine gidecek, yutkunacak, başkanla görüşecek ve görevini bırakacak. Aykut Hoca kendi doğrularında gidiyor. Ama Fenerbahçelilerin kredisi, tahammülü yok. Fenerbahçe’de Van Persie diye bir oyuncu var. Taraftar olsam kulübe yazı yazarım. Aman bu oyuncu Fenerbahçe’nin tesislerine bile gelmesin…”

Aykut Kocaman’ı bir gün kulüpte gördüm. Söyledim, transferle ilgili sıkıntılar olduğunu gördüm. ‘Fenerbahçe’yi sevdiğin için bu noktaya geldin ama biraz da kendini düşün’ dedim.

‘VAN PERSIE’Yİ HEMEN GÖNDERİRİM!’

Alex’i 25 gol atarken gönderdiniz, locada çekirdek yiyen Robin van Persie’yi hala tutuyorsunuz…İnanılır gibi değil ya. Gönderin gitsin, nereye Çin’e mi gidecek? Fenerbahçe’ye ihanet ediyorsunuz. Bu adamlara Fenerbahçe Kulübü’nü kullandırmayın. Van Persie koskoca Fenerbahçe Kulübü ile dalga geçiyor ve buna da izin veriyorlar. Galatasaray Sneijder’e ‘Yok kardeş burası Galatasaray Kulübü’ dedi, gönderdi.

Van Persie kim? Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olsa ne olur? Burada oynamıyor, 3 gün sonra Hollanda’da oynuyor. İnanılır gibi değil ya… Hemen uçağa bindiririm.”