Vartolu Sadettin'e tarihi ceza !

Vartolu Sadettin'e tarihi ceza !
Güncelleme:

RTÜK, ekranların fenomen karakteri Vartolu'nun küfür içeren ve 'bip'lenerek ekrana getirilen görüntülerinin internette sansürsüz yayınlandığı gerekçesiyle görülmemiş bir ceza kesti

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, internet yayınını gerekçe göstererek ekranların en sevilen dizi karakteri Vartolu Sadettin’e ceza kesti. Cezaya, 'Çukur'da Vartolu Sadettin karakterinin televizyonda 'bip'lenerek ekrana getirilen bazı argo konuşmaları ve küfürlü ifadelerinin internette sansürsüz yayınlanması gerekçe gösterildi.

Kurul kararında, “Söz konusu ifadeler yayında bip’lenmiş bir şekilde ekrana yansımasına karşın, Show TV’nin resmi internet sitesinde yer alan dizinin sansürsüz bölümlerinde küfür niteliğinde ifadeler ‘bip’lenmeden yayınlanmaktadır” ifadelerine yer verdi. İnternet yayını üzerinden verilen ceza tepki çekti.

"İDRİS BABA OĞLUNU ÖLDÜRMÜŞ"

Show TV'nin çarpıcı hikayesiyle ekrana getirdiği Çukur yeni bölüm fragmanı "Vartolu Sadettin ölmüş" niralarıyla başlıyor.

İZLEYİCİ ŞOKTA

Heyecanla izlenen Çukur son bölümde Vartolu'nun alevler arasında kalması ve sonrasında tabutunun taşınması izleyenleri şok etmişti.

"İDRİS BABA OĞLUNU ÖLDÜRMÜŞ"

İdris Baba ile Yamaç arasında geçen duygusal konuşma kalplere dokunurken Kasım'ın "İdris Baba oğlunu öldürmüş" sözleri dikkatleri çekiyor.
 

Seçiniz...