Arda Turan, Atletico Madrid'e geri dönüyor

Arda Turan, Atletico Madrid'e geri dönüyor
Güncelleme:

Barcelona'da umduğunu bulamayan ve Valverde'nin düşünmediği yıldız futbolcu Arda Turan, Atletico Madrid'e geri dönüyor.

Sarı kırmızılı ekip, Barcelona'daki geleceği belirsiz olan Arda Turan için Katalan ekibine 1 yıllık kiralama bedeli olarak 2,5 milyon euro önermişti. Barça cevabını verdi ancak Katalanlar bu öneriyi beğenmedi. Onların planları başka..

Neymar'ın gidişi sonrası ret kararı

Ancak hem Neymar'ın takımdan ayrılışı hem de Çin ekiplerinden gelen teklifler sonrasında Galatasaray olumsuz yanıt verildi. Teklif kabul edilseydi, Arda'ya 4 milyon euro yıllık ücret ödenecekti. Hatta yıldız futbolcu, 'Kulüpler anlaşsın , seve seve gelirim' mesajı göndermişti. Ntvspor'un haberine göre ise, İspanyol Marca gazetesi, Barcelona'da forma giyen Türk Futbolcu Arda Turan'ın Atletico Madrid'e dönmek istediğini iddia etti.

Gazetede yer alan habere göre, teknik direktör Ernesto Valverden'in Barcelona'nın başına geçmesinin ardından şans bulmakta zorlanacağı öne sürülen Arda Turan'ın eski takımına gitme arzusunda olduğu ifade edildi.

Bununla birlikte Atletıco Madrid'in FIFA'dan aldığı ceza nedeniyle ocak ayına dek hiçbir futbolcuyu kadrosuna katamayacağı da Marca'daki haberde okuyuculara hatırlatıldı.

Arda ile Çin kulüplerinin yanı sıra Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtilirken, 30 yaşındaki futbolcunun 2011-2015 arasında formasını giydiği Atletico Madrid'e dönmek istediği vurgulandı.

Akşam