Arsenal’in Drogba kabusu !

Arsenal’in Drogba kabusu !
Güncelleme:

Arsenal'in MLS Karması ile oynadığı hazırlık maçında Drogba'dan yediği gol sonrası yaptığı paylaşım gündem yarattı.

Sezon öncesi hazırlıklarını ABD’den sürdüren Arsenal, MLS Karması ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Ancak karşılaşmanın skorundan çok MLS Karması’nın Didier Drogba ile bulduğu gol ve golün ardından İngiliz ekibinin yaptığı paylaşım konuşuldu.

Bir dönem Galatasaray’da da forma giyen Drogba, dünyanın uzak ucuna da gitsene Arsenal’in peşini bırakmıyor. Kariyeri boyunca çıktığı 17 Arsenal maçında 16. golünü ağlara bırakan Fildişi Sahilli yıldız, İngiliz ekibinin ABD’de de kabusu olmaya devam ediyor.

Arsenal Kulübü de, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Drogba’dan gol yemekten ne kadar bıktığını gösterdi. Maçı resmi hesabından canlı anlatan ‘Topçular’, 38 yaşındaki forvetin 45. dakikada gelen golü sonrası “Him again” (Yine o) yazdı. Pozisyonda tam üç kez ceza sahası içinde şut çeken ve önce kaleciden sonra da savunmadan dönen top yeniden önünde kalan yıldız futbolcu, son vuruşunda ağları havalandırarak Arsenal’i yine boş geçmemiş oldu.

1-20160729120916.jpg

Artık futbol kariyerinin sonuna yaklaşan, İngiltere’den çok uzakta bir yerde kariyerine devam eden Drogba’nın burada da Arsenal’e gol atmayı başarması, futbolseverler tarafından günün en çok konuşulan olayı oldu. Binlerce beğeni alan İngiliz ekibini paylaşımının altı, yapılan yorumlar ve esprilerle dolup taştı. Bazı taraftarlar duruma artık alışılması gerektiğinin altını çizerken, kimi taraftarlar da bunun bir lanet olduğunu savundu.

Drogba, Galatasaray’da forma giydiği dönemde, 2013-14 sezonu öncesi  Arsenal ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında da sarı-kırmızılı takımın tek golüne imza atan isim olmuştu.

AMK Gazetesi