Barcelona dayanamıyor ! Arda için...

Barcelona dayanamıyor ! Arda için...
Güncelleme:

Barcelona, kısa bir süre içinde karar verilmesi beklenmemesine rağmen Arda Turan'ın derhal sahaya çıkabilmesi için CAS'a başvurusunu gerçekleştirdi.

Arda Turan'ın yeni takımının formasını giymesine artık az bir süre kalmış olsa da Barcelona oyuncuyla ilgili mücadelesinden vazgeçmiyor. Atletico Madrid'den transfer edilen yıldız futbolcu, kulübe FIFA tarafından konan yasak nedeniyle altı aylık bekleme sürecine alınmıştı.

Katalan ekibinin dün oyuncuyla ilgili resmi girişimde bulunduğu ortaya çıktı. Ocak ayından sonra forma giyebilecek futbolcu için bu tarihi öne çekmek isteyen Barcelona Kulübü'nün, konuyla ilgili CAS'a başvurusunu yaptığı bildirildi. Her ne kadar davanın yıl sonundan önce tamamlanması beklenmese bile Arda için yine de başvuruda bulunulduğuna dikkat çekildi.
 
Şampiyonlar Ligi'nde yok
Öte yandan Arda Turan'ın sahalara dönmesinin ardından bir başka cezası daha olacağı hatırlatıldı. Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'in Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı çeyrek final karşılaşmasında kırmızı kart gören oyuncunun, Barcelona'nın bu sezon 16-17 Şubat'ta oynayacağı Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında forma giyemeyeceği belirtildi.
 
Real Madrid ders oldu
Real Madrid'in Cadiz maçında cezalı oyuncu oynatması nedeniyle Kral Kupası'nın dışında bırakılmasının ardından, Barcelona'nın da benzer bir hataya düşmek istemediğine dikkat çekildi ve "Barcelona Arda Turan'ın Şampiyonlar Ligi'nde cezalı olduğunun farkında" ifadesi kullanıldı.

Milliyet