Final Four biletlerine Türkiye damgası

Final Four biletlerine Türkiye damgası

Final Four’a yaklaşırken, taraftarlar satışa çıkan biletlere yoğun ilgi gösterdi

2016’da Berlin’de düzenlenecek olan Turkish Airlines Euroleague Final Four’una geri sayım sürerken, satışa çıkan halk biletlerinin tamamı çok kısa süre içerisinde satıldı.

Almanya'nın başkentindeki Mercedes-Benz Arena’da 13-15 Mayıs 2016’da düzenlenecek Final Four’a yaklaşırken, taraftarlar satışa çıkan biletlere yoğun ilgi gösterdi, satışa çıkan biletler çok kısa süre içerisinde ve bu da Final Four’un bir kez daha kapalı gişe oynanacağını gösteriyor.
 
En çok biletin alındığı ülke ise Türkiye oldu. Satışa çıkan halk biletlerinin %28’i Türk taraftarlar tarafından satın alındı ve Türk taraftarlar bu alanda açık farkla birinci oldu. Bu da Final Four’a bir Türk takımının yükselmesi halinde en çok desteği alacak takım olacağını gösteriyor. Türkiye’nin ardından sırasıyla Almanya (%18), İspanya (%14), Yunanistan (%10), İtalya (%6) ve İsrail (%3) geliyor.
 
Halk biletlerinin dışında VIP biletler ve daha pahalı biletlerin satışı ise devam ediyor. Bunların dışında da Final Four’a çıkan her takım 800’er bilet daha satma hakkına sahip olacak. Satışı devam eden Premium bilet almak isteyen taraftarlar ise f4tickets@euroleague.net ‘ten daha detaylı bilgi alabilirler.