Bruma yoksa sorun da yok !

Bruma yoksa sorun da yok !
Güncelleme:

Real Sociedad Portekizli futbolcunun ilk 11'de çıktığı ilk 4 maçını kazanamadı, Brumasız ilk maçında galibiyetle tanıştı.

Galatasaray'dan kiralık olarak Real Sociedad'a giden Bruma, şu ana kadarki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Lacivert-beyazlıların ligdeki ilk dört maçında da ilk 11'de şans bulan oyuncu beklentileri karşılayamadı.

David Moyes ısrarla forma verdiği Portekizli futbolcudan bu hafta vazgeçti. Bruma'ya son olarak geçen hafta Espanyol maçında ilk 11 fırsatı tanıyan Moyes, 43. dakikada kendisini oyundan almıştı.

Dün gece oynanan Granada karşılaşmasına ise Bruma yedek kulübesinde başladı. 21 yaşındaki futbolcudan yoksun mücadele eden Real Sociedad, rakibini deplasmanda 3-0 yenerek beşinci haftada ilk galibiyetini aldı. Bruma ise oyuna skor üç farklı olduktan sonra 83. dakikada dahil oldu.

Oyun zekası eksik!

Sarı-kırmızılılarda forma giydiği dönemde teknik direktör Cesare Prandelli ve teknik ekibi tarafından 'oyun zekası eksik' şeklinde eleştirilen genç yıldız adayından yeni hocası David Moyes'in de aynı gerekçeyle sorun yaşadığı kaydedildi. La Liga'da çıktığı maçlarda çok da top kaybı yapan Bruma'nın satın alma opsiyonunu, bu performansı sürdüğü sürece İspanyol ekibinin kullanmayacağı ve sezon sonu Galatasaray'a geri göndereceği öğrenildi.

Milliyet