Göztepe ve Beşiktaş arasında 52. randevu

Göztepe ve Beşiktaş arasında 52. randevu
Güncelleme:

Göztepe ve Beşiktaş yarın oynanacak maçla beraber Süper Lig'de birbirlerine 52.

Göztepe ve Beşiktaş yarın oynanacak maçla beraber Süper Lig’de birbirlerine 52. kez rakip olacak. Bu mücadelelerde Beşiktaş’ın 26’ya 9 üstünlüğü bulunuyor.
Süper Lig’in 19. haftasında Göztepe, yarın sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. Bu maç aynı zamanda Göztepe’nin yeni stadyumu Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin açılışının yapıldığı mücadele olacak. Yarın 16.00’da başlayacak karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Beşiktaş galibiyet ve gollerde üstün
İki takım arasında Süper Lig’de ilk maç 1959-1960 sezonunda İzmir’de oynanmış ve bu maçı Beşiktaş 1-0’lık skorla kazanmıştı. Söz konusu tarihten itibaren Göztepe ile Beşiktaş ligde 51 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Göztepe 9, Beşiktaş 26 galibiyet alırken, 16 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda İzmir temsilcisi 46 gol atarken, İstanbul ekibi ise rakip fileleri 83 kez sarstı.

İzmir’de 26. randevu
Rekabetin İzmir ayağında ise bugüne kadar 25 lig maçı oynandı. İzmir’deki maçlarda Göztepe 6, Beşiktaş 10 defa gülen taraf olurken, 9 maçta da rakipler sahadan 1’er puanla ayrıldı. Bu karşılaşmalarda Göztepe 24, Beşiktaş ise 33 gol attı. İki takım arasında İzmir’de 21 Ekim 2018’de oynanan son lig maçında Göztepe, Beşiktaş’ı Jerome ve Wallace Reis’in golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

En farklı galibiyet Beşiktaş’tan
Sarı-kırmızılılar ile siyah-beyazlılar arasında ligdeki en gollü müsabaka 2 Mart 2003 tarihinde oynandı. Bu maçta Beşiktaş sahasında rakibini 7-3’lük skorla mağlup etmişti. Rekabette en farklı galibiyeti ise yine Beşiktaş aldı. Siyah beyazlılar, 15 Aralık 2001 tarihinde İzmir’deki mücadeleyi 6-0 kazanarak en farklı galibiyeti elde etmişti.
Göztepe de en farklı galibiyetini 25 Mayıs 1969 tarihinde 3-0’lık skorla almıştı.

text-ad
50 yaşına merdiven dayayan ünlü şarkıcının gençleşme operasyonu olay oldu 50 yaşına merdiven dayayan ünlü şarkıcının gençleşme operasyonu olay oldu Eşiyle tartışan psikopat evini ateşe verip, apartmanı savaş yerine çevirdi! Eşiyle tartışan psikopat evini ateşe verip, apartmanı savaş yerine çevirdi! Alemin Kıralı'nın Ayben'i Elvin Levinler'i gören tanıyamadı Alemin Kıralı'nın Ayben'i Elvin Levinler'i gören tanıyamadı HKP lideri Nurullah Efe’nin genel başkanlığı düşürüldü HKP lideri Nurullah Efe’nin genel başkanlığı düşürüldü 6 ayda 25 kilo birden veren Işın Karaca'nın makyajsız hali herkesi şaşırttı 6 ayda 25 kilo birden veren Işın Karaca'nın makyajsız hali herkesi şaşırttı Şırnak'tan acı haber: 1 asker şehit oldu Şırnak'tan acı haber: 1 asker şehit oldu Polisin üzerine aracını sürdüğü için gözaltına alınan Dilan Çıtak'tan ilk açıklama Polisin üzerine aracını sürdüğü için gözaltına alınan Dilan Çıtak'tan ilk açıklama Grip gibi bulaşıyor! Türkiye'de her 100 kişiden 24'ünde görülüyor Grip gibi bulaşıyor! Türkiye'de her 100 kişiden 24'ünde görülüyor Bursa'da yanan alanla ilgili skandal iddia: ''AK Partili Belediye'nin başvurusu vardı'' Bursa'da yanan alanla ilgili skandal iddia: ''AK Partili Belediye'nin başvurusu vardı'' Erdoğan açıkladı: Orman yangınlarıyla mücadelede yeni dönem Erdoğan açıkladı: Orman yangınlarıyla mücadelede yeni dönem
Burcu Özberk'i de sosyal medya tuzağına düşürdüler Burcu Özberk'i de sosyal medya tuzağına düşürdüler Yeni sezon öncesi Beşiktaş taraftarını yıkacak transfer! Yeni sezon öncesi Beşiktaş taraftarını yıkacak transfer! Yeni haftanın hava durumu açıklandı: Önce sıcaklar ve toz taşınımı ardından sağanak yağış var! Yeni haftanın hava durumu açıklandı: Önce sıcaklar ve toz taşınımı ardından sağanak yağış var! Özel hastanede hekimsiz doğum skandalı! Özel hastanede hekimsiz doğum skandalı! ÖTV düzenlemesi sonrası sıfır otomobil fiyatları değişti: Bazı modellere indirim geldi ÖTV düzenlemesi sonrası sıfır otomobil fiyatları değişti: Bazı modellere indirim geldi Kuruluş Osman'da Burak Özçivit'in yerine teklif götürülen oyuncuya herkes şaşırdı Kuruluş Osman'da Burak Özçivit'in yerine teklif götürülen oyuncuya herkes şaşırdı Başkan: Ev Hapsi'nin güzel oyuncusundan yaz tatili olay oldu Başkan: Ev Hapsi'nin güzel oyuncusundan yaz tatili olay oldu Erdoğan'ın ''üçlü yürüyeceğiz'' dediği DEM Parti'den den ''Terörsüz Türkiye''ye itiraz geldi! Erdoğan'ın ''üçlü yürüyeceğiz'' dediği DEM Parti'den den ''Terörsüz Türkiye''ye itiraz geldi! İYİ Parti'den Bursa'da ormanı yakan şüphelinin yönetici olduğu iddiası için ilk açıklama İYİ Parti'den Bursa'da ormanı yakan şüphelinin yönetici olduğu iddiası için ilk açıklama ''İmar Barışı''nı fırsat bilip Türkiye'nin zirvesindeki yemyeşil cenneti işgal ettiler! ''İmar Barışı''nı fırsat bilip Türkiye'nin zirvesindeki yemyeşil cenneti işgal ettiler!