''Tüm takım elinden geleni yaptı''

''Tüm takım elinden geleni yaptı''

İrlanda maçına rotasyon yaparak çıkan İtalya'da takımın hırslı futbolcularından Lorenzo Insigne, 1-0'lık yenilgiyi yorumladı.

İtalya Milli Takımı’nın EURO 2016 E Grubu mücadelesinde İrlanda Cumhuriyeti’ne 1-0 mağlup olmasının ardından açıklamalarda bulunan Napoli futbolcusu Lorenzo Insigne, “Tüm takım elinden geleni sahaya koydu. Performansımız ile ilgili pişmanlık yok ama sahada iyi değildik, kötüydük” dedi.

İrlanda Cumhuriyeti karşısında alınan bu mağlubiyetin takıma olumsuz etki yapmayacağını belirten İtalyan yıldız, “Gelecek turlar için olumlu düşüncelere sahibim. Bu mağlubiyet bizim moralimizi bozmayacak. İyi bir kadromuz var ve bunu daha önceki maçlarla ispatladık” diye konuştu.

MATTİA DE SCIGLIO: BU MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKTIK

İtalya Milli Takımı’nın bir diğer oyuncusu Mattia De Sciglio ise yaptığı açıklamada, “Konsantrasyonumuz daha yüksek olmalıydı. Bu mağlubiyet iyi bir sonuç değil ve rahatsız edici, ama İspanya maçı böyle olmayacak” ifadelerini kullandı.

İrlanda Cumhuriyeti maçına kazanmak için çıktıklarını belirten De Sciglio, “Bu maça kazanmak için çıktık. 23 kişilik kadromuz var ve herkesin hedefi aynı. Maçı kazanacağımız fırsatlar da yakaladık ama olmadı. İrlanda Cumhuriyeti maça her şeyini verdi ama biz onlara karşılık veremedik” şeklinde konuştu.