Ali Kahrıman, Fransa'daki saldırıyla dalga geçti

Ali Kahrıman, Fransa'daki saldırıyla dalga geçti

Ali Kahrıman, Fransa'da meydana gelen terör saldırısıyla ilgili "Halkın arasına dalan kamyonun freni patlamıştır." yazıp kahkaha smileyi koyunca ortalık karıştı.

Fransa'nın güneyindeki Nice'de, 14 Temmuz Bastille Günü kutlamaları sürerken, Promenade Des Anglais Caddesi'nde saat 22.30 sıralarında bir kamyon kalabalığın arasına daldı. Havai fişek gösterilerini izleyen kalabalığın içine 90 kilometre hızla girerek yaklaşık 2 kilometre ilerleyen kamyonun altında kalan ve üzerlerine ateş açılan onlarca kişi hayatını kaybetti.

1-20160715104652.jpg

"KAMYONUN FRENİ PATLAMIŞTIR"

Twitter'da kendisini Anadolu Ajansı muhabiri ve TFF hakemi olarak tanıtan Ali Kahrıman isimli kişi, Fransa'nın Nice şehrinde düzenlenen ve en az 75 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin twitter adresinden "Fransa'daki saldırıda halkın arasına dalan kamyonun freni patlamıştır. Terör değildir." yazdı.

Kahrıman, mesajının sonuna da kahkaha smiley'i koymayı ihmal etmedi.

HESABINI KAPATTI

Kahrıman, gülücük smileyi ile yaptığı paylaşımına tepki yağınca, hesabındaki kişisel bilgilerini değiştirerek, "Burada yazdıklarım sadece beni bağlar.. Herhangibir kurumla alakası yoktur.." diye yazdı. Kahrıman, daha sonra söz konusu tweeti sildi, ardından da hesabını kapattı.

ANADOLU AJANSI: İLİŞİĞİMİZ KESİLMİŞTİR

AA, tepkilerin artması üzerine Twitter’dan bir açıklama yayınlayarak Kahrıman’ın sürekli çalışan değil, serbest haberci olarak dönem dönem AA’ya haberler yaptığını belirtti. Kahrıman’ın ‘son derece sorumsuz bir paylaşım yaptığı’ gerekçesiyle AA’yla tüm ilişiğinin kesildiği açıklandı.

1-20160715115446.jpg