Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı

Galatasaray, Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Yacine Brahimi için girişimde bulundu.

Portekiz basınında çıkan haberlere göre, Galatasray, Porto'nun yıldız  kanat oyuncusu Brahimi için ön görüşme yaptığı belirtildi. Yıldız oyuncu için daha önce Beşitaş'ın da girişimde bulunduğu bildirilirken, bonservis bedeli olarak 15 miyon Euro istendiği belirtildi. Porto'nun kiralık teklifine sıcak bakmadığı, bonservisi ile satın alınabileceği bildiriliyor. 

Beşiktaş istiyor!

Beşiktaş, Porto forması giyen kanat oyuncusu Yacine Brahimi'yi gündemine aldı. Siyah beyazlıların piyasa değeri 22 milyon Euro olan Cezayirli futbolcu için Ricardo Quaresma'yı da devreye soktuğu öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, kulübüyle problem yaşayan 26 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamayı planlıyor. Öte yandan stoper transferinde Rakitskiy'i listesinin ilk sırasına yazan siyah-beyazlıların, İngiltere Premier Ligi'nde forma giyen başka bir isimle de temasta olduğu belirtildi.

Bu sezon 5'i Portekiz Ligi, 2'si de Şampiyonlar Ligi olmak üzere 7 maçta Porto forması giyen Yacine Brahimi, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Ajansspor