Fatih Terim'e flaş çağrı !

Fatih Terim'e flaş çağrı !

Attığı iki golle bir puanı kurtaran Yasin'in hayalini EURO 2016 süslüyor.

29 yaşında olduğunu söyleyen sarı-kırmızılı futbolcu, Avrupa Futbol Şampiyonası’na gitmek istediğini söyledi, “Belki de benim için ilk ve son olacak. Bu yüzden o kadroda yer almak istiyorum” diye konuştu.

Başakşehir maçında 2 güzel gole imza atan ve Galatasaray’a bir puan kazandıran Yasin Öztekin, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e mesaj verdi, A Milli Takımı ile Fransa’ya gitmek istediğini söyledi.

29 yaşında olduğunu ve 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda bulunmak istediğini belirten sarı-kırmızılı futbolcu, “Belki de benim için ilk ve son fırsat olacak. Bu yüzden o kadroda yer almak istiyorum” dedi.

‘Zorluğu aşarız’

Milliyet’e konuşan Galatasaraylı futbolcu, “3 kupalı bir sezondan sonra ne yazık ki bu sezon bizim adımıza hayal kırıklığı. Başakşehir gibi iyi bir takıma karşı işimizin kolay olmadığının farkındaydık. Özellikle ikinci yarıda iyi oynadık. Burada bireysel bir değerlendirme yapmamak lazım. O golleri takım olarak yedik ve takım olarak attık” dedi.

Avrupa Kupaları’na 1 yıl boy gösterememelerinin kendilerini nasıl etkileyeceğini yorumlayan Yasin Öztekin, “Her futbolcu elbette bu tür organizasyonlarda yer almak ister. Kulübümüzün geçtiğimiz bu zor dönemi hep beraber aşabiliriz. Galatasaray’ın bu durumu en çok bizleri üzüyor. Önümüzde bu kötü tabloya rağmen gerçekleştirebileceğimiz birkaç hedef var. Türkiye Kupası ile beraber ligde de kalan maçlarda da Galatasaray formasına yakışır mücadele göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Gurur duyuyorum’

Yasin, bu sezon istenen performansı sergileyememesiyle ilgili olarak ise, “Bunu bir nedene bağlamak yanlış olur. Benim de hatalarım var ama benim dışımda olan bazı şeyler de var. Şimdi bunu konuşmak yerine önümüze bakmalı, gelecek maçlara odaklanmak gerekir” dedi.

Yasin sözlerini şöyle tamamladı: “Galatasaray formasının değerinin farkındayım. Benim sözleşmemle ilgili çok şey yazıldı, çizildi. Burada olmaktan, bu formayı giymekten gurur duyuyorum.”

6 gol, 1 asist

Bu sezon ligde 21 karşılaşmada görev yapan Yasin Öztekin, bunların 17’sinde ilk 11’de idi. Bu karşılaşmalarda 6 gol bir asisti bulunan sarı-kırmızılı futbolcu, yeni yeni geçen sezonki formuna ulaşıyor.

Milliyet