Niasse, Fernandes kadar etmedi

Niasse, Fernandes kadar etmedi

Oumar Niasse'ın, sezonu genellikle yedek kulübesinde geçiren Manuel Fernandes'ten çok daha az kazandığı ortaya çıktı.

Avrupa'da dev ekiplerin radarına giren Oumar Niasse'ın, sezonu genellikle yedek kulübesinde geçiren Manuel Fernandes'ten çok daha az kazandığı ortaya çıktı.

Lokomotiv Moskova'nın yıldız futbolcusu Oumar Niasse ile ilgili ilginç bir gerçek gün yüzüne çıktı. Akhisarspor ile yollarını ayırdıktan sonra gittiği takımda bir çok dev ekibin gözdesi olan, bir dönem Galatasaray'ın da radarına giren Senegalli futbolcunun kazancının düşük olduğu ortaya çıktı.

Rusya Futbol Federasyonu'nun oyuncu maaşları ile ilgili yaptığı bir çalışmanın neticesinde, ülkedeki bir çok futbolcunun kazançları ortaya çıktı. Buna göre Rusya'da otoritelerce yılın futbolcusu olarak gösterilen ve son olarak Chelsea'nin talip olduğu belirtilen futbolcunun, en çok kazanan isimler arasında yer almadığı belirlendi.

Fernandes yattığı yerden kazandı

Zenit'in Brezilyalı yıldızı Hulk'un en çok kazanan isim olduğu Rusya'da, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Lokomotiv Moskova'nın yolunu tutan Manuel Fernandes de ilk 10 isim içinde yer aldı. Bu sezon genellikle yedek kulübesinde oturan, ligde sadece üç maçta forma giyen Portekizlinin yıllık kazancı itibariyle Rusya liginde en çok kazanan ilk 10 içerisinde bulunması dikkat çekti. Oumar Niasse ilk 10 sıraya giremezken, oyuncunun yıllık kazancının 2 milyon euro seviyelerinde olduğu tahmin ediliyor. Niasse ligde 8 golle, Hulk ile aynı sayıya sahip bulunurken, 4 golde Avrupa'da kaydetti. 1 de Rusya Süper Kupada golü bulunan eski Akhisarlı'nın toplamda 13 golü var. 

OYUNCU         KULÜP            KAZANCI

Hulk                Zenit               7 m. euro

Kokorin           D. Moskova     5 m. euro

E. Garay          Zenit               5 m. euro

Garcia             Zenit               4.5 m. euro

Corluka           Lokomotiv       4.4 m. euro

Denisov           D. Moskova     4 m. euro

Zhirkov            D. Moskova     4 m. euro

A. Witsel         Zenit               4 m. euro

Boussoufa       Lokomotiv       3.9 m. euro

M. Fernandes Lokomotiv       3.8 m. euro

A. Dzyuba        Spartak           3.8 m. euro