Pereira’nın imha planı hazır

Pereira’nın imha planı hazır

Vitor Pereira, Lokomotiv Moskova maçı için imha planını hazırladı !

Nani ve Volkan Şen'in getireceği toplarla Van Persie buluşturulacak. Cezalı Diego’nun yerine göbekte oynayacak Ozan Tufan da ataklara destek verecek.

Ligde haftayı kayıpsız kapatan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Lokomotiv Moskova’yı gözüne kestirdi. Teknik Direktör Vitor Pereira, Rus ekibi ile yarın Kadıköy’de oynanacak son 32 ilk maçında avantajlı bir skor elde etmek için planlarını yaptı. Portekizli hoca Lokomotiv’i yıkmak için kanat oyuncularına güveniyor. Volkan Şen ve nani’yi uyaran Pereira sıfıra inip orta yapmalarını istedi. idmanda ortaların Van Persie ve Fernandao ile buluşturulması ise Portekizli hocanın zafere inancını pekiştirdi.

KADRODA BÜYÜK DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe’de son Kasımpaşa maçı kadrosu önemli ölçüde değişiyor. Cezalı oldukları için ligde oynayamayan Mehmet Topal ve Josep Souza formalarına kavuşuyor. Celtic maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Diego’nun yerine ise Ozan Tufan oynayacak. Teknik Direktör Pereira’nın kalede Avrupa maçlarında şans verdiği Fabiano’yu oynatması bekleniyor. Pereira, Volkan Şen bir adım önde olsa da Alper Potuk’u 11’e alarak bir sürpriz de yapabilir. Forvette ise Van Persie, Fernandao’ya oranla şanslı görünüyor.

AMK Gazetesi