PSG'den Neymar'a 190 milyon Euro !

PSG'den Neymar'a 190 milyon Euro !

Futbol dünyasının en büyük teklifi ortaya çıktı...

Barcelona'lı futbolcu Neymar'ın menajeri Wagner Riberio, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin Neymar ile görüşerek 190 milyon Euro'luk transfer teklifi yaptığını açıkladı. 

Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Neymar'ın, Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile görüştüğü ortaya çıktı. 

Neymar'ın menajeri Wagner Ribeiro, ESPN Brezilya kanalında katıldığı 'Bola da Vez' programında bu transfer görüşmesinin detaylarını anlattı. 

Çılgın teklif!

Ribeiro, ilk olarak 1 Haziran'da Neymar ile başkanın görüştüğünü, ay sonunda da bir otelde yıldız futbolcunun babasıyla bir araya geldiğini belirtildi. Neymar için PSG Başkanı'nın 190 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödeyebileceğini, Brezilyalı yıldıza da 40 milyon Euro'luk bir teklif yaptığını ifade etti. Wagner Ribeiro, "Neymar, şehri ve takımı sevdiği için Barcelona'da kalmak istedi. Babası da İspanya'da kalması için baskı yaptı" dedi.

"Babası PSG'yi kullandı"

24 yaşındaki genç yıldızın menajeri, "Neymar'ın babası, Barcelona ile sözleşme yenilemek için PSG'yi kullandı. Normalde bu görüşmeden Barcelona'nın haberi olmayacaktı. Ama birisi fotoğrafı çekip Barcelona Kulübü'ne yolladı. Neymar'ın babası PSG ile görüşürken aynı zamanda Katalan ekibiyle de görüşüyordu" sözlerini sarf etti. 

PSG Başkanı'ndan özel jet teklifi!

Menajer Ribeiro, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin transfer görüşmesinde Neymar'a ayrıca ülkesindeki milli maçlara gidebilmesi için özel jet imkanı sunacaklarını, ayrıca mali açıdan hiçbir sıkıntı yaşamayacağını da belirtti.

Etiketler PSG neymar