Slovak hakem Beşiktaşlıları çıldırttı

Slovak hakem Beşiktaşlıları çıldırttı
Güncelleme:

Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma, Partizan maçının ilk yarısında acımasız faullerle karşılaştı. Maçın Slovak hakemi ise bir pozisyonda Quaresma'nın bileğine basan Partizanlı oyuncuya kart bile vermedi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Partizan ile karşılaşan Beşiktaş’ta Portekizli yıldız Ricardo Quaresma tekmelerin hedefi oldu.

Maçın 14. dakikasında Ricardo Gomez’in attığı golle 1-0 geriye düşen siyah beyazlılar, 15. dakikada Tolgay Arslan’ın golüyle Partizan’a yanıt verdi. Golün asistini yapan Ricardo Quaresma ise rakip oyuncuların sert müdahalelerine maruz kaldı.

Partizan’ın sol kanadından çok rahat ataklar geliştiren Portekizli yıldız, 33. dakikada Danilo Pantic’in bileğine basması sonucunda sakatlık geçirdi.

Slovak hakem Beşiktaşlıları çıldırttı - Resim : 1

Rakibinden çok iyi sıyrılan Quaresma, ilerlemek isterken Pantic arkadan kasıtlı şekilde Beşiktaşlı futbolcunun bileğine bastı.

Ancak Slovak hakem Ivan Kruzliak bu faule kart bile göstermezken Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.

Öte yandan Partizan’ın sol bek oyuncusu Miletic ile de sık sık karşı karşıya gelen Quaresma, sert fauller sonrasında birçok kez yerde kaldı.

Miletic bir pozisyonda Quaresma’nın ayağına bastığı gerekçesiyle sarı kartla cezalandırıldı.

Partizan - Beşiktaş: 1-1Partizan - Beşiktaş: 1-1

 

Skor