''Önemli olan üç puandı''

''Önemli olan üç puandı''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, milli maçların ardından oynanan karşılaşmaların zorluğuna dikkat çekti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa gibi organize ve agresif bir takıma karşı galibiyet aldıklarını söyledi, “Teknik açıdan bakarsak iyi bir oyun olmadı. Puan çok önemliydi ve zorlu bir sahada hedefimize ulaştık” diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, iyi futbol oynamamalarına rağmen alınan üç puanın sevindirici olduğunu dile getirdi.

Takım ruhunu tam olarak gösterdiklerini ifade eden Portekizli çalıştırıcı, “Ozan, Meireles, Mehmet Topal, Kadlec iyi bir performans ortaya koydu. Sonradan oyuna girenler de iyi oynadı. İyi mücadele ettiler. Üç puanla ayrılmak çok önemliydi ve bunu başardığımız için mutluyum” ifadelerini kullandı.

Milli takım aralarından sonraki maçların her zaman zor olduğunu vurgulayan Pereira, “Organize ve agresif bir takıma karşı oynadık. Takımın yarısından çoğu milli takımlarındaydı. Bu yüzden kolay olmadı. Çok sakatımız vardı. Bu da işimizi zorlaştırdı. Teknik açıdan bakarsak iyi bir oyun olmadı. Çok daha iyi oynadığımız maçlar olmuştu. Üç puan çok önemliydi ve zorlu bir sahada bu hedefimize ulaştık” dedi.

Sakatlık savunması

Sakatlıkların antrenman temposundan kaynaklanmadığını dile getiren Pereira, “Çok fazla bitiricilik ve gol vuruşu antrenmanı yapıyoruz. Çünkü çok gol atmak istiyoruz. Bundan dolayı futbolcuların kasık bölgesine çok yük binmiş olabilir. Sakatlıkların sezon öncesi antrenmanlarla hiçbir alakası yok” yorumunu yaptı.

Acıların en büyüğü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, son günlerde gelen şehit haberlerini üzüntüyle karşıladığını söyledi. Portekizli çalıştırıcı, “Bu olayları duydukça çok büyük üzüntü yaşıyorum. Şehit olan vatandaşların ailelerine başsağlığı diliyorum. Acıların en büyüğünü yaşıyorlar” diye konuştu.

‘Ben bir babayım’

Yağmur sularının içinde fotoğrafı çekilen ve sosyal medyada gündem olan Vitor Pereira, bunu şöyle yorumladı: “Ben bir babayım. Eşim o gün markete gitti ve yağmur yağınca orada hapis kaldı. Oraya gidip onu almak zorunda kaldım. Ben haftada 3 kez o markete gidiyorum. O suya girmek zorundaydım. Eşime ‘seni de sırtıma alayım’ teklifinde bulundum ancak kabul etmedi.”

20-104.jpeg