''Yusuf hocanın istifasını...''

''Yusuf hocanın istifasını...''

Gültekin Gencer, teknik direktör Yusuf Şimşek ile yolları ayırmanın yanlış olacağını belirterek, taraftarların takıma güvenip, sahip çıkmasını istedi.

Gencer, Antalyaspor'un Kayserispor ile berabere kaldığı karşılaşmanın  ardından Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, önemli bir  maçtan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Maçın kırılma  anlarındaki pozisyonlardan yararlanamadıklarını vurgulayan Gencer, bir puanın  kendilerini tatmin etmediğini belirtti. 
 
Yusuf Şimşek'in istifa etmesine yönelik bazı söylemlerin olduğunu  hatırlatan Gencer, Antalyaspor'da yıllardır başarısız sonuçlarda bile teknik  direktörlerin yanında durulduğunu ifade etti. 
 
Futbolda her türlü sonucun olduğuna dikkati çeken Gencer, "Yusuf hoca  ile 'iki olumsuz sonuç alındı' diye yolları ayırmaya kalkmak son derece yanlış.  Seyircinin kendi evladına bu şekilde davranması da çok yanlış. Bu takıma herkes  güvensin, sahip çıksın" diye konuştu. 
 
Alınan kötü sonuçtan dolayı Yusuf Şimşek'in de çok üzgün olduğunu dile  getiren Gültekin Gencer, "Hoca basında ve kamuoyunda çıkan söylem ve  dedikodulardan oldukça rahatsız. Biz kendisinden işini yapmasını ve takıma daha  fazla sahip çıkmasını istedik. Yönetim kurulu olarak maçtan sonra kısa bir  toplantı yaptık. Olumsuz bir sonuç çıkmadı. Yusuf hocanın istifasını istemedik,  hocanın da istifa kararı olmadı" ifadelerini kullandı.