Bruma'dan Galatasaray itirafı

Bruma'dan Galatasaray itirafı

Real Sociedad'a kiralanan Bruma, Galatasaray'dan ayrılık süreci, Türkiye ligi ve yeni hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan kiralık olarak Real Sociedad'ın yolunu tutan Bruma, dünyanın en iyi ligine gittiğini söyledi. Özel bir röportaj veren 21 yaşındaki futbolcu, ayrılığı ile ilgili ilginç bir iddiayı da ortaya attı:
 
'Galatasaray gitmemi istemedi'

"Galatasaray benim takımdan ayrılmamı istemedi. Ancak ben farklı bir ligde mücadele etmeyi istedim. Dünyanın en iyi futbol ligi İspanya'da. Ben de orada oynayacağım. Umarım burdaki performansımla milli takıma da yeniden seçileceğim ve EURO 2016 kadrosunda olacağım".

'Sociedad geçen sene de geldi'

"Real Sociedad geçen ara transfer döneminde de beni almak istedi ama o dönem Galatasaray izin vermedi. Sociedad benim kariyerim açısından çok iyi bir tercih oldu. Biraz karışık bir transfer süreci olsa da sonunda iyi sonuçlandı. Yeni takımımın ligi, Avrupa kupalarına katılmasına olanak tanıyacak bir sırada bitirmesine yardımcı olmak istiyorum".

'Türkiye, İspanya'dan zor'

"Türkiye ligi benim gibi genç bir oyuncu için zor. İspanya Ligi ve Real Sociedad gibi bir ekip ise karakteristik olarak bana daha uygun. Daha çok oynama süreleri bulmayı umuyorum. David Moyes gelişimime büyük katkı sunacak. Galatasaray ile kupalar kazandım ve çok özel anlar yaşadım. Ancak şu andan itibaren sadece Sociedad'ı düşünüyorum".   

Milliyet