Denayer elden kaçtı

Denayer elden kaçtı

Galatasaray’ın İstanbul’a davet ettiği Jason Denayer imza atmadan geri döndü.

Cim-Bom’un İstanbul’a getirdiği Belçikalı stoper, kulübü Manchester City’nin satış opsiyonunu vermemesi üzerine imza atmadan ayrıldı. Fransa’ya giden Denayer’in, Marsilya ile masaya oturacağı ortaya çıktı.

Galatasaray’ın İstanbul’a davet ettiği Jason Denayer imza atmadan geri döndü. Sarı-kırmızılı takımın önceki akşam Osmanlıspor ile oynadığı maçı tribünden izleyen 20 yaşındaki Belçikalı stoperle dün masaya oturuldu. Marsilya’dan teklif aldığı için kafası karışık olan genç stoper için Manchester City’nin satış opsiyonu vermemesi sıkıntı yarattı. Bunun yanı sıra İngiliz ekibinin, Valencia ve Fiorentina’nın tekliflerine de sıcak baktığı öğrenildi.

Galatasaray’la anlaşamayan Denayer’in, İngiltere yerine Fransa’ya gitmesi ise kafa karıştırdı. Genç oyuncunun, kendisine talip olan Marsilya ile de masaya oturacağı belirtildi. Galatasaraylı yetkililer problemin oyuncudan ziyade kulübünde olduğunu ifade etti. Cim-Bom’da, Denayer transferinin tamamen kapanması durumunda Serdar Aziz isminin gündeme gelebileceği vurgulandı.

Cenk garantisi

Sarı-kırmızılılar yedek kaleci için ise Beşiktaşlı Cenk Gönen’i beklemeye devam ediyor. Oyuncunun menajeri Ahmet Bulut transfer için sarı-kırmızılılara garanti verdi. Beşiktaş’ın kaleye takviye yapması durumunda transferin biteceği ifade edildi.