Diego'nun bileti kesildi !

Diego'nun bileti kesildi !

Diego Ribas, Gençlerbirliği karşılaşmasında oyundan alınınca direkt soyunma odasına giderek sabırları iyice taşırdı.

Katkıdan çok zarar vermeye başladığı düşünülen Diego'da ısrarın fayda getirmeyeceğine inanan sarı-lacivertli yönetim, forvet arkasına da devre arasında transfer yapma kararı aldı.

Fenerbahçe yönetimi, Vitor Pereira'nın da raporunu dikkate alıp takımı bir forvetle takviye etme kararı almıştı. Yeni transfer; Robin van Persie ve Fernandao'nun arkasında yedek kalmayı sorun etmeyecek, tercihen genç bir isim olacak, maliyeti ise uygun olacak. Yeni golcüyü bulma görevi ise genel sekreter Mahmut Uslu'ya verilmişti.

'Diego isterse gidebilir'

Ancak forvet transferi kararı alınan o zirvede, Diego'nun performansının da çok konuşulduğu öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Brezilyalı oyuncuda daha fazla ısrarcı olmanın takıma fayda yerine zarar getirmeye başladığını düşündüğü kaydedildi.

Pereira'nın da düşüncelerini dikkate alan Yıldırım'ın, şartların uygun olması halinde lider özellikli tecrübeli bir 10 numaranın transferi için talimat verdiği öğrenildi.

Hem forvet hem de forvet arkasında oynayabilecek özelliklere sahip olması şartıyla tek ismin de transfer edilebileceği gelen bilgiler arasında yer aldı. Talibi çıkması halinde Diego Ribas'a gitmesi için izin verilebileceği de ifade edildi.

Sabırları taşırdı

Gaziantep'te gereksiz bir penaltı yaptıran, Celtic maçında ise rakibini tekmeleyip kırmızı kartla atılan Diego Ribas, Gençlerbirliği karşılaşmasında oyundan alınınca direkt soyunma odasına giderek sabırları iyice taşırdı.