Egemen ve Mert Günok'a Galatasaray kancası

Egemen ve Mert Günok'a Galatasaray kancası

Fenerbahçe ile kontratı sona eren Egemen Korkmaz için Galatasaray devreye girdi...

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten tecrübeli stoper için ezeli rakip harekete geçti. Bunu duyan sarı lacivertliler hemen karşı atağa geçti.

Fenerbahçe ile kontratı sona eren Egemen Korkmaz için Galatasaray devreye girdi. Stoper bölgesine takviye kararı alan Galatasaray yönetimi, Hamza Hamzaoğlu’nun da onayı ile bonservisi elinde olan tecrübeli savunmacıya talip oldu. Sarı kırmızılılar, 31 Mayıs 2015’de sözleşmesi sona eren futbolcunun menajeri ile görüşüp transfer şartlarını sordu.

HEMEN HAREKETE GEÇİLDİ

Galatasaray’ın Egemen’e talip olması ise Fenerbahçe’yi de harekete geçirdi. Tecrübeli oyuncusunun kontratını şu ana kadar uzatmak için hamlede bulunmayan Fenerbahçe’de, Egemen Korkmaz’a, Galatasaray’ın teklif götürdüğü bilgisi üzerine başarılı savunmacının menajerini görüşmek için kulübe çağırdı.

Sarı lacivertlilerin oyuncusunu Galatasaray’a kaptırmamak adına sözleşme uzatmak adına tecrübeli savunmacıya teklif verecek.

Mert, Galatasaray'a doğru!

Transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor... Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mert Günok, Sarı-Lacivertlilerle anlaşma sağlayamadı... Menajeri Batur Altıparmak bunu açıkladı... Mert Günok'u Türkiye'den ve yurt dışından birçok kulüp takip ediyordu...

Beşiktaş ve Bursaspor başta olmak üzere bir çok Süper Lig ekibinin peşinde olduğu Mert Günok, salı günü Galatasaray ile masaya oturacak...

Almanya'da bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu bugün İstanbul'a dönecek... Mert Günok için taraflar salı günü biraraya gelecek ve anlaşma zemini arayacak... Mert Günok'un da Galatasaray'a sıcak baktığı belirtiliyor. 26 yaşındaki Mert Günok, Fenerbahçe'den yıllık 1 milyon 450 bin TL alıyordu.

Bu arada Mert Günok kendi Twitter hesabından hakkındaki tüm söylenenler ile ilgili açıklama yaptı. Günok açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Menajerim Batur Altıparmak'ın bugün yapmış olduğu açıklamaya istinaden ayrıca bir bilgi kirliliği yaşanmaması adına kendi hesabımdan bir açıklama yapmak istedim. Menajerimin de söylemiş olduğu gibi Fenerbahçe Spor Kulübü kendisine benimle yola devam etmeyeceğini ve başka kulüplerle artık görüşebileceğimizi sözlü olarak beyan etmiştir. Bugüne kadar geçen sezon başı harici yeni sözleşme için hiçbir görüşme yapılmamıştır. Daha açık söylemek gerekirse sözleşmemin bitiş gününden itibaren bu 2 hafta içerisinde ne bir para mevzusu ne de oynama garantisi isteme gibi bir görüşmemiz olmamıştır. Benimle ilgili yaşanan bilgi kirliliğine bu yazı ile son vermek istiyorum. Bugüne kadar bana emeği geçen bütün hocalarıma ve çalışanlara teşekkür ederim."

Milliyet