Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına ''Terbiyesizlik! Haysiyetten yoksunlar''

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına ''Terbiyesizlik! Haysiyetten yoksunlar''
Güncelleme:

Beşiktaş'a kendi sahasında 2-0 mağlup olan Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarı için çok ağır ifadeler kullandı. "Bizim de ailemiz, annemiz var" diyen Belözoğlu Beşiktaş taraftarı için "Terbiyesizlik, haysiyetten yoksunlar" dedi.

Başakşehir ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında kozlarını paylaştı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan müsabaka; siyah - beyazlıların 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanırken Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise karşılaşmanın ardından takımlarını tribünde takip eden Beşiktaş taraftarlarına büyük tepki gösterdi.

İşte Belözoğlu'nun açıklamaları;

"Beşiktaş büyük bir camia. Beşiktaş taraftarına yakışmıyor, bizim de ailemiz, annemiz var. Kendilerine yakıştırıyorlar, yakışmıyor. Tertemiz bir annem, eşim var. Beşiktaş'a gönül verenler hassaslardır, yakışmadı. Teknik adam olarak ilk defa Beşiktaş'a kaybettim. Herkesin bir hayatı var. 35 dakika Emre Belözoğlu'nun annesine küfür etmek olmaz.

Adaptan yoksun, çok ağır olacak belki ama haysiyetten yoksun, bu tavırla bu iş olmaz. Böyle taraftarlık olmaz. Beşiktaş'ı ve Şenol Hoca'yı tebrik ederim. Söyleyebileceğim şey bu."