Fenerbahçe Neustadter'i bitirdi

Fenerbahçe Neustadter'i bitirdi

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Schalke ile sözleşmesi sona eren başarılı futbolcu, İstanbul'a gelip yönetimle masaya oturdu. Yıllığı 1.8 milyon eurodan 4 yıllık imza tamam. Oyuncuya ayrıca 2 milyon euro da imza parası ödenecek.

Daha önce Gregory van der Wiel'i İstanbul’a getiren ve her konuda anlaşma sağlayan F.Bahçe ikinci transferini de Neustadter'le yaptı. Geçen sezon Alman takımı Schalke 04'te forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bittiği için bonservisi elinde olan Rus asıllı Alman oyuncunun menajeriyle temasa geçildi. Ardından da Neustadter, İstanbul’a çağrılıp baş başa görüşmeler gerçekleştirildi.
 
BONSERVİSİ ELİNDE BULUNUYORDU
 
Bu yorucu ve yoğun maratonun ardından tecrübeli oyuncuyla anlaşma sağlandı. F.Bahçe 4 yıllık imza için Rus  savunma oyuncusunu ikna etti. Neustadter, Sarı-Lacivertli kulüpten yıllık 1.8 milyon euro ücret alacak. Bonservisi elinde olan oyuncuya ayrıca 2 milyon euro da imza parası ödenecek. 28 yaşındaki oyuncunun maliyeti bu şekilde TL bazında toplam 30 milyon TL'yi buldu. 
 
EURO 2016'DA RUSYA FORMASI GİYDİ
 
Neustadter, Rusya Milli Takım formasıyla Euro 2016'da forma giymiş ve Pereira tarafından dikkatli bir şekilde takip edilmişti. F.Bahçe, UEFA kriterleri nedeniyle bu transferin kamuoyuna açıklamasını da geriye bıraktı. Küçük pürüzlerin giderilmesinden sonra transferin kamuoyuna resmen ilan edilmesi bekleniyor.
 
Akşam