Fenerbahçe'de Diego Ribas alarmı

Fenerbahçe'de Diego Ribas alarmı

Adalesindeki sakatlığı süren Brezilyalı futbolcu dün de takımdan ayrı çalıştı. Tedavisine yoğun biçimde devam edilen Diego’nun, Eskişehirspor deplasmanına yetiştirilmesi bekleniyor.

Süper Lig’in ilk yarısını Medicana Sivasspor galibiyetiyle noktalayan Fenerbahçe’de bu karşılaşmada adalesinden sakatlanan Diego Ribas’ın ağrıları devam ediyor.

Müsabakanın ilk yarısında şut attığı pozisyonun ardından adalesinden sakatlanan Brezilyalı futbolcu aradan geçen uzun zamana rağmen iyileşemedi. Üst adalesinde kanama tespit edilen Diego’nun, Süper Lig’in 18. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynanacak maça yetiştirilmesi hedefleniyor. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren tecrübeli futbolcuya yoğun tedavi programı uygulandığı aktarıldı.

Van Persie de belirsiz

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe’de, Diego gibi Robin van Persie’nin de tedavisine devam ediliyor. Sağ üst adalesinde ağrısı olan Hollandalı golcü dün de tedavisinin ardından özel bir çalışma yaptı. Üç gündür takımdan ayrı olan Van Persie’nin de Eskişehirspor maçında takımdaki yerini alması bekleniyor. Tecrübeli futbolcu, Fernandao’nun sarı kart cezalısı olduğu Medicana Sivasspor maçında attığı gol ve ortaya koyduğu mücadeleci futbolla teknik heyetin yüzünü güldürmüştü.

55 maçta forma giydi

Diego Ribas geride kalan 1,5 sezonda 55 resmi maçta forma giydi. Geçen sezon 5 gol atan Brezilyalı yıldız bu sezon henüz 1 kez ağları havalandırdı.