Fenerbahçe'de Van Persie krizi !

Fenerbahçe'de Van Persie krizi !

Fenerbahçe'nin başına Dick Advocaat’ın gelmesi Robin van Persie'yi değiştirmedi. Sow form tutarsa, Hollandalı yıldız iyice kulübemahkûmu olacak.

Fenerbahçe’de Robin van Persie yine sorun oldu. Hollandalı süperstar, yeni hoca Dick Advocaat vatandaşı olmasına rağmen yine takıma konsantre olamıyor. Satış listesine konduğu halde Çin veya Dubai'den yeterli teklif gelmeyince elde kalan Van Persie, duruma el atan Başkan Aziz Yıldırım'ın “Sana kulüp olarak büyük yatırım yaptık. Artık kendini toparlayıp hazır olmalısın” şeklindeki uyarılarını da dinlemedi. Hollandalı yıldız idmanlara çıkmıyor, kadroya giremiyor. Sow form tutarsa, Kanarya'ya yıllık yaklaşık 6 milyon Euro'ya mal olan Van Persie için ilk 11 hayal olacak.

4-3-3 İLE TİMSAH AVI

Dick Advocaat, Bursaspor maçında sistemi değiştirmeyi düşünmüyor. Tecrübeli teknik adam takımını 4-3-3 ile sahaya sürecek. Hollandalı hocanın bu kararı almasında milli takımlara giden futbolcular nedeniyle taktik antrenman yapmamasının etkili olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertliler bugünden itibaren taktik idmanlara başlayacak. Defansta cezalı Kjaer'in yokluğunda Neustadter forma giyecek. Savunma dörtlüsü Wiel-Neustadter-Skrtel ve Hasan Ali'den, orta saha Ozan-Alper-Salih üçlüsünden, ileri uç ise Lens-Sow-Emenike'den oluşacak. Sow ile Emenike, kanatta ve forvette değişmeli oynayacak.