Galatasaray'da pazarlıklar sürüyor !

Galatasaray'da pazarlıklar sürüyor !

Mustafa Denizli transfer için bastırırken, Galatasaray Yönetimi ise bunu başarabilmek için Arjantin pazarına açıldı ama umduğunu bulamadı.

Galatasaray’da teknik direktör Mustafa Denizli transfer için bastırırken, Galatasaray Yönetimi ise bunu başarabilmek için Arjantin pazarına açıldı ama umduğunu bulamadı.

Genel Sekreter Fatih İşbecer, Independiente’nin 21 yaşındaki kanat oyuncusu Martin Benitez’in transferi için Arjantin’de görüşmelerini sürdürüyor. 6 saati bulan ilk toplantıda bonservis konusunda tarafların anlaşamadığı öğrenildi. Independiente’nin 8 milyon euro talep ettiği, sarı-kırmızılıların bu rakamı yüksek bulduğu bildirildi. İşbecer, Arjantinli yetkililerle bugün bir görüşme daha yapacak.

Arjantin’in Racing Kulübü’nün Başkanı Victor Blanco, Galatasaray’ın 25 yaşındaki forvet Gustavo Bou için resmi teklif yaptığını ancak reddettiklerini açıkladı. Blanco, “Bou için 6 milyon dolarlık teklif geldi. Ancak şu anda takımda güvende” dedi.

Mustafa Hoca, maç öncesinde Sivasspor’un transferlerini örnek gösterip, “Rakibin kadrosuna bizden daha önemli isimler katıldı” yorumunu yaptı.