Galatasaray'ı şok eden teklif !

Galatasaray'ı şok eden teklif !

Galatasaraylı Burak Yılmaz için 7 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtilen West Ham United, resmi teklifinde kiralık istediğini iletti.

Galatasaray Yönetimi gitmesine sıcak baktı, futbolcu da gitmek istedi ancak İngiliz kulübü son anda satış opsiyonuyla kiralamak istediğini belirtti. Bilic yönetimindeki West Ham, bonservisi için opsiyon olarak 5 milyon euro öneride bulundu.
 
Galatasaray’ın Burak Yılmaz için beklediği teklif nihayet geldi, golcüye talip olan İngiliz Premier Lig takımlarından West Ham, satış değil kiralama yoluyla Burak’a talip olduğunu iletti.
 
Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic’in teknik patronluğunu yaptığı West Ham United’tan beklenen resmi teklif sarı-kırmızılılar için hayal kırıklığı yarattı. Geçen hafta Burak Yılmaz’ın bonservisi için Galatasaray’a 7 milyon euro teklif yapacağını söyleyen İngiliz ekibi, dün yaptığı resmi teklifinde Burak Yılmaz’ı kiralık olarak kadrosuna katmak istediğini ve satın alma opsiyonu olarak da 5 milyon euronun mukaveleye yazılması önerisinde bulundu.
 
West Hamlı idarecilerin, İngiltere’deki yüzde 45’lik yüksek vergi nedeniyle Burak’a ödenecek paranın bonservisten düşürülerek maliyeti azaltma yoluna gittikleri dile getirildi. Galatasaray’dan 2.8 milyon euro net para alan, her sezon 50 bin euro artarak sözleşmesi devam eden Burak’ın 2019’a kadar mukavelesi bulunuyor.
 
Kulüpte kalabilir
 
İngiliz kulübünün bu tavrı hayal kırıklığı yarattı. Sarı-kırmızılı yönetimin satmaya sıcak baktığı Burak da gitmek istiyordu. Ancak bu gelişmeden dolayı Burak’ın kulüpte kalma ihtimali güçlendi.
 
Milliyet