Galatasaray'a Icardi müjdesi! Geri dönüyor

Galatasaray'a Icardi müjdesi! Geri dönüyor
Güncelleme:

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin, Trabzonspor maçında forma giyeceği öğrenildi.

Galatasaray'ın Süper Lig'de oynadığı Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Mauro Icardi'den sarı-kırmızılılara sevindirici haber geldi.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak olan Arjantinli golcü, iyileşme sürecini ülkesinde geçiriyordu. Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Arjantin'den Türkiye'ye dönüş yolunda olduğunu bildirdi.

Eşi Wanda Nara ile birlikte havaalanından bir fotoğraf paylaşan golcü oyuncu, Arjantin ve Türkiye bayraklarıyla birlikte uçak emojisi kullanarak geri dönüş mesajı verdi.

Galatasaray'a Icardi müjdesi! Geri dönüyor - Resim : 1


TRABZONSPOR MAÇINDA OYNAYACAK

DHA'nın haberine göre, Fenerbahçe derbisinde yüzüne aldığı darbe sonucu yüz kemiklerinde kırık oluşan Mauro Icardi yaklaşık 3 haftadır İstanbul dışında tedavisini sürdürürken, kulübün verdiği program doğrultusunda çalışmalarını yaptı. Bu akşam 22.30 gibi İstanbul'a dönecek olan Icardi'nin yarından itibaren kulüp doktorları tarafından kulak-burun-boğaz ve yüzünde kontrolleri yapılacak. Daha önce herhangi bir operasyon geçirmesine gerek olmadığı belirtilen yıldız futbolcu 3 gün boyunca antrenmanlara çıkacak ve Cumartesi günü kafileyle Trabzon'a gidecek. 21 Ocak Pazar günü 19.00'da oynanacak zorlu mücadelede özel hazırlanan maske ile sahada yer alacak olan Mauro Icardi yaklaşık 1 ay sonra formasına kavuşmuş olacak. Yıldız futbolcu bu süreçte 4 maç kaçırdı. Icardi; Süper Lig'de Konyaspor, Sivasspor, Kayserispor ve Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Ümraniyespor karşılaşmalarında görev alamamış olacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz pazartesi günü oynadıkları Kayserispor maçının ardından Icardi hakkında konuşmuş ve "Mauro Icardi'ye belli bir dinlenme süresi verdik. Çarşamba günü yavaş yavaş antrenmanlara başlayacak. Ayağının ve yüzünün durumuna bakacağız. Verdiğimiz program dahilinde hazırlanıyor. Hafta sonu için durumunu değerlendireceğiz. Trabzonspor maçında kadroda olabileceğini düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.