Jeremain Lens'i şoke eden gerçek !

Jeremain Lens'i şoke eden gerçek !
Güncelleme:

Basketbolda Fenerbahçe'nin evinde Barcelona'yı yendiği maçın konuklarından biri de Jeremain Lens'ti.

Jeremain Lens, Fenerbahçe-Barcelona basketbol maçının devre arasında sohbet ettiği yöneticilere seyirciyi övdü, "Normalde futbol maçlarımızı da 45-50 bin kişiye oynarız" yanıtı alınca şaşırıp, "Ben neden hiç görmedim" diye sordu.

Başarılı oyuncu, sürpriz bir şekilde maça gelirken devre arasında yöneticilerle ilginç diyaloglar yaşadı. Hollandalı oyuncu, sarı lacivertli yöneticilerle sohbetinde maçtaki muhteşem taraftardan bahsederek hayranlığını dile getirdi.

Yöneticiler de ona, normalde futbol takımının maçlarında da taraftarın en az böyle mükemmel olduğunu, stadı doldurduğunu söyledi.

DERBİLER DIŞINDA İLGİ YOK

Fenerbahçe futbol takımının geçtiğimiz sezonlarda ortalama 45-50 bin kişiye oynadığı anlatıldığında şaşıran Lens, "Ben bunu derbi ve Avrupa maçları dışında hiç göremedim. Hep boş tribünler önünde oynuyoruz. Neden böyle?" diye sormaktan kendini alamadı..

Bu arada, Lens'in en az 1 yıl daha Fenerbahçe'de kalması için ise görüşmeler başladı. Takımda kalmak istediğini belirten Hollandalı oyuncu konusunda sarı lacivertliler birkaç aşamalı bir plan düşünüyor.

Hürriyet