Kjaer 1 ay yok !

Kjaer 1 ay yok !

Fenerbahçe’nin en agresif ve mücadele gücü en yüksek isminin bir ay sahalardan uzak kalacak olması Portekizli teknik adamı kara kara düşündürüyor.

Fenerbahçe’de Simon Kjaer’in yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak olması Teknik Direktör Vitor Pereira’nın canını sıktı. Başarılı stoperin uzun süreli sakatlığı nedeniyle Portekizli hocanın planları alt üst oldu.

Pereira’nın oyun planında önemli bir yere sahip olan Kjaer, agresif yapısı ve mücadele gücüyle sarı-lacivertli takımın direnç merkezlerinden biri olarak sahada yer alıyor.

Her bölgede sert bir ekip ortaya çıkarmaya çalışan teknik patron Pereira, Kjaer’in yokluğundan hem takımın hem de savunmanın olumsuz etkileneceğini düşünüyor.

Alves ve Ba’nın da sakat olmaları nedeniyle savunmada en çok Kjaer’e güvenen Portekizli teknik adam, Danimarkalı futbolcunun forma giyemeyeceği dönemde defansif anlamda sıkıntı yaşamalarından endişe ediyor.

Fenerbahçe’de bir diğer sıkıntı ise özellikle hava toplarında yaşanacağa benziyor. Kjaer’in bu alanda takımın en önemli ismi olduğunu düşünen Pereira, hava toplarına da çözüm bulmaya çalışıyor.

Yere bile basamıyor
Mehmet Topal-Michal Kadlec ikilisinin önüne destek arayışlarında olan Pereira, Kasımpaşa maçında bir sürpriz yapabilir. Savunmaya orta sahadan destek getirmek isteyen sarı-lacivertli hoca, Brezilyalı ön libero Josef de Souza’yı antrenmanlarda stoperlerin önünde deniyor.
Bu arada Danimarka’nın, Ermenistan’la oynadığı maçta sakatlanan Kjaer’in bileğindeki ödemin hâlâ geçmediği öğrenildi. Başarılı stoperin bu nedenle yere basamadığı ifade edildi.