Lukas Podolski tutulmuyor

Lukas Podolski tutulmuyor

Alman yıldız Lukas Podolski, Galatasaray'ı adeta sırtında taşıyor.

Kariyerinde ilk kez sağ kanatta oynayan Lukas Podolski, gerektiği zaman sahneye çıkıp rakibin fişini çekiyor.

Maddi sorunlar nedeniyle sezon başında pahalı transferler yapamayan Galatasaray, yine de bir dünya yıldızını kadroya katmayı başarmıştı. Sarı-kırmızılılar Arsenal’den 2.5 milyon Euro karşılığında Lukas Podolski’yi aldı. Hazırlık kampının en çok çalışan isimlerinden biri olan Podolski, resmi maçlar başlayınca biraz yerini yadırgadı.

Lukas Podolski kariyerinde ilk defa sağ kanatta oynuyordu. Ancak hiçbir şey onu yıldıramadı. Alman yıldız Galatasaray’ı adeta sırtında taşıyor, ne zaman ihtiyaç duyulsa skor tabelasını değiştiriyor.

HATA AFFETMİYOR

Akhisar Belediyespor’un fişini çekmek de Podolski’ye nasip oldu. Umut Bulut’un golünde asist yapan tecrübeli forvet, ikinci golde bizzat sahneye çıktı. rakip kalecinin yaptığı hatayı affetmeyen Lukas Podolski, topu ağlara gönderdi.

Böylece Podolski’nin son 6 maçtaki istatistiği 4 gol 4 asist oldu. rakamlara yansıdığı gibi dört dörtlük bir performans sergileyen Alman yıldız, maçın ardından açıklamalar yaptı. 30 yaşındaki oyuncu, “Kesinlikle pes etmeyeceğiz. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

AMK Gazetesi