Neustadter için 8 milyon euroluk teklif

Neustadter için 8 milyon euroluk teklif
Güncelleme:

Göztepe maçında taraftarların içini açmayan ve sosyal medya üzerinden satılması yönünde tepki alan Neustadter için Spartak Moskova 8 milyon euro'luk teklif hazırladı.

Roberto Soldado ve Giuliano’yu resmen kadrosuna katan Fenerbahçe son bombayı patlatmaya hazırlanırken sıcak bir gelişme daha yaşandı... Sarı-Lacivertliler bir oyuncuyu daha satma kararı aldı. Yeni sezonda sürekli ilk 11’de forma giymek isteyen Roman Neustadter’in, Gustavo Gomez’in gelişi ile birlikte yeniden yedek kulübesine dönmek istemediği ve bu nedenle takımdan ayrılmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Spartak Moskova’nın resmen talip olduğu tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde Rusya’nın yolunu tutabileceği aktarıldı. Rus kulübünün transfer gerçekleşirse Roman için Fenerbahçe’ye ciddi bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. 

SON BOMBA GOMEZ

Roberto Soldado ve Giuliano’yu resmen kadrosuna katan Fenerbahçe’de sıra stoper transferine geldi.Sarı-lacivertli kulüp uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığı Gustavo Gomez transferinde sona yaklaştı. Milan forması giyen 24 yaşındaki Paraguaylı savunmacının yeniden yapılanan ve bu sezon transfere rekor para harcayan İtalyan kulübünde forma bulması bir hayli zora girmiş durumda. Daha önce yapılan temaslarda futbolcunun takımdan ayrılmak istemediği biliniyordu. Ancak sarı-lacivertliler buna rağmen ısrarını sürdürdü ve sonunda kritik transfer bitme noktasına geldi. 

Genç futbolcunun transferi için Milan’la artık son detayların görüşüldüğü ifade edildi. Simon Kjaer’in 12.5 milyon euro karşılığında Sevilla’ya transfer olmasından sonra bu bölge için arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler, Danimarkalı stoper tipinde güçlü, hava toplarına hakim ve sert bir oyuncu arayışı içine girmişti. Gomez de bu kriterlere uyan isimler arasında ilk sırada bulunuyor.

Skorer