Pereira'dan Beşiktaş itirafı !

Pereira'dan Beşiktaş itirafı !

Vitor Pereira, Avrupa Ligi dönüşü sonrası ligi kaybettiklerini vurguladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ligin genel bir değerlendirmesini yaparak şampiyonluğun Avrupa Ligi dönüşü kaçtığını anlattı.

Pereira, Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kabul etmek zorunda olduklarını belirterek, “Sezonu 2. tamamladık, mutlu değiliz.

1.’lik hedefimizdi. Ligin en kritik dönemi Avrupa Ligi’nden elendikten sonra kaybettiğimiz 3 maçtı. Zor bir lig oldu. Son ana kadar Beşiktaş’la mücadele ettik.

Beşiktaş şampiyon oldu, bunu artık kabullenmeliyiz. Şampiyonlar Ligi var şimdi. Bu sezon Avrupa’da en uzun kalan takım bizdik. Bazı hatalarımız vardı ligde. Artık bu hataları yeni sezon öncesinde düzeltmeliyiz” dedi.

2-0’dan sonra geri döndüklerine dikkat çeken Portekizli, “Zor olacağını biliyorduk. Sivasspor’un tek şansı galibiyetti. 2 gol buldular aslında. Kolay değildi geriye dönmek. Daha da zor bir maç oldu bizim için. 2-0’dan 2-2’ye gelmek bizim için iyiydi” yorumunu yaptı.

‘Taraftar unutulmaz’

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, çok üzgün olduklarını belirterek, taraftarlara dikkat çekti.

Bakkal, “Sivas şehri benim için başka. Çok üzgünüm. Son  maçta da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Taraftarın maçtan sonra yaptığı olay bence unutulmaz. Hafızlarda o kalacak” dedi.

Sürekli rakiplerinin gerisinden geldiklerini anımsatan tecrübeli hoca, “Farkı kapatmak için inanılmaz uğraş veren bir takım vardı. Söylenecek bir şey yok, hakikaten çok üzüldüm. Bu kulübün çok iyi yerlerde olması gerektiğini hep söyledim. Herkese geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.