Pereira'dan yerli hamlesi

Pereira'dan yerli hamlesi

Sezonun ilk yarısını oldukça başarılı bir şekilde noktalayan Fenerbahçe’de ikinci devre hazırlıkları sürüyor…

Portekizli hoca, ilk yarıda 6 gollük katkı alabildiği yerli futbolcuların hücum performansını artırmak için harekete geçti. Pereira özellikle Ozan, Alper Potuk, Caner ve Volkan Şen’in üzerinde duruyor.

Sarı-Lacivertliler’in ligin 18. haftasında oynayacağı Eskişehirspor maçına kısa bir süre kala teknik direktör Vitor Pereira’nın yerli futbolculara gösterdiği özel ilgi dikkatleri çekiyor.

Bugün'ün haberine göre; Portekizli hoca sezonun ilk yarısında sadece 6 gollük katkı alabildiği yerli futbolcuların ikinci yarıda sergileyeceği hücum performansının takım için kilit nokta olacağını düşünüyor.

SÜREKLİ ELEŞTİRİ ALIYOR

Bu nedenle idmanlarda başta Volkan Şen, Caner, Alper ve Ozan Tufan olmak üzere yerli futbolcularla özel görüşmeler yapıyor. Fenerbahçe’de sezonun ilk yarısında hücumun tüm yükünü yabancı futbolcular çekerken, yerliler sadece işin savunma kısmında takıma katkı yapabilmişti.

Pereira yerlileri hücumda daha fazla işin içine sokarak, sık sık eleştiri alan 3. bölge performansını artırmanın planlarını yapıyor. Tecrübeli hocanın bu çalışmasının nasıl bir sonuç vereceği merak konusu.