Salih Dursun için 2 flaş karar ! Açıkladılar...

Salih Dursun için 2 flaş karar ! Açıkladılar...

Hakeme kırmızı kart gösteren Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'a Trabzon sahip çıktı.

Spor Toto Süper Ligde Galatasaray ile karşılaşan Trabzonspor, Hakem Deniz Ateş Bitnel'in çok tartışılan kararlarıyla maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Bordo-Mavili takımdan 4 oyuncuyu da kırmızı kartla oyundan atan Deniz Ateş Bitnel, maçın son dakikalarında verdiği bir penaltı ile Galatasaray'ın maçı 2-1 galip gelmesini sağladı. 

Ancak maçta en çok konuşulan anlardan biri ise Trabzonspor'a arka arkaya kırmızı kartlar gösteren Deniz Ateş Bitnel'e, Salih'in hareketi oldu. Salih, Deniz Ateş Bitnel'in yere düşen kırmızı kartını alarak hakeme gösterdi. Bu hareketin ardından Salih'de oyun dışı kalırken Trabzonspor kamuoyu ve taraftarlar Salih'e sahip çıktı. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'da dikkat çeken bir karar aldı.

Bu onurlu duruşunun ardından Yomra Belediye Başkanı Sağıroğlu, Salih'in isminin Yomra'da bir sokağa verilmesi için harekete geçti. 
 
Başkan Sağıroğlu, " Bu akşamki Galatasaray maçında haksızlığa karşı dik duruş sergileyen Trabzonsporlu oyuncumuz Salih Dursun'un ismini ilçemizde bir sokağa verme kararı almış bulunmaktayız. En yakın zamanda belediye meclisimizde konuyu gündeme alacağız." ifadelerini kullandı.
 
'HEYKELİ YAPILACAK' İDDİASI
 
Maçka İlçesiyle ilgili de dikkat çeken bir gelişme ortaya atıldı. Maçka'da yeni yapılan parkın girişinde daha önce planlanan Trabzonspor heykelininin, Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e göstermiş olduğu kırmızı kartı andıran bir şekilde yapılmasına karar verildiği kaydedildi. Bu noktada Başkan Koray Koçhan'ın, bu talimatı verdiği de gelen bilgiler arasında.
 
61saat