Sergen Yalçın Antalyaspor ile anlaştı !

Sergen Yalçın Antalyaspor ile anlaştı !

Antalyaspor yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın ile prensipte anlaştı. İmzaların atılması an meselesi...

Teknik direktör Yusuf Şimşek ile yollarını ayırdıktan sonra ilk olarak Hamza Hamzaoğlu'na teklif götüren ancak olumsuz yanıt alan Antalyaspor yönetimi, rotayı Sergen Yalçın'a çevirdi.

Kırmızı beyazlı kulübün başkanı Gültekin Gencer ve yöneticiler, Süper Lig'de son olarak Medicana Sivasspor'u çalıştıran Yalçın ile görüşüp, birlikte çalışmak istediklerini bildirdi.

YALÇIN: ŞARTLARDA ANLAŞIRSAK SEVE SEVE ÇALIŞIRIM
Gencer'e 'prensipte evet' cevabı veren Sergen Yalçın ise, maddi ve manevi koşullarını bildirip, "İsteklerim kabul edilirse Antalyaspor'da seve seve çalışırım" dedi.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve yöneticiler ise yanıt vermek için süre istedi.

Kırmızı beyazlı yöneticilerin yarına kadar kendi aralarında değerlendirme yaptıktan sonra Sergen Yalçın'a olumlu ya da olumsuz bir cevap vereceği öğrenildi.

Gerek Sergen Yalçın gerekse Antalyaspor cephesinden gelen haberlere göre iki taraf da anlaşmaya çok istekli ve yarına kalmadan imzalar atılabilir.

10-084.jpg

'BABA ETO'O' İŞBAŞINDA
Öte yandan, Yusuf Şimşek'in ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen Mehmet Uğurlu'ya yardımcı olması istenen Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o, bugünkü idmanda da taktik çalışmasını yönetti.

Takım arkadaşlarının "Baba Eto'o" diye seslendiği Kamerunlu yıldız Eto'o, taktik antrenmanda futbolcuların hangi pozisyonda nerede durması gerektiğini anlattı.     
Arkadaşlarına sık sık "Risksiz pas. Kontrol pas. Üçgen oluşturun" gibi taktikler veren Eto'o, bazı futbolcularla da birebir görüşmeler yaptı.

Hürriyet