Trabzonspor'da şok eden kavga !

Trabzonspor'da şok eden kavga !

Kötü günler geçiren Trabzonspor'da kavga krizi patlak verdi.

Trabzon’da bir sıkıntı bitmeden diğeri başlıyor. Yönetim mali olarak kulübü düzlüğe çıkarmaya çalışsa da saha içinde alınan sonuçlar, işleri daha da zorlaştırıyor. Son olarak deplasmanda Torku Konya’ya 2-0 kaybeden Bordo-Mavililer’de maç sonu sinirler gerildi. 
 
Muhammet Demir ile kaleci Esteban soyunma odasında birbirine girerken, olayın aslında maçın 70. dakikasında başladığı öğrenildi.
 
ESTEBAN ‘ÇABUK OL’ DEDİ MUHAMMET SİNİRLENDİ
 
70’te Oscar Cardozo ile yer değiştiren Muhammet Demir’in ağır adımlarla kenara gelmesine Esteban tepki gösterdi. El kol hareketleriyle arkadaşından acele etmesini isteyen Kosta Rikalı eldivenin bu hareketi Demir’i sinirlendirdi. 
 
Maç sonu soyunma odasında karşı karşıya gelen ikilinin kavga ettiği ifade edilirken, olayın büyümesini araya giren diğer futbolcular önledi.
 
MANDIRALI TOPA BASTI
 

Yine Konya maçında Özer ile Marin’in tartışması dikkatlerden kaçmazken, son yaşananlar teknik direktör Hami Mandıralı’nın sabrını taşırdı. Genç teknik adam, maç sonu takımla bir toplantı yaptı ve “Bu dakikadan sonra aile içindeki arkadaşlığı zedeleyecek en ufak davranışı görmek istemiyorum. Bu son uyarım olsun. 3 tane kritik maça çıkacağız ve bundan sonra sırt sırta vermeyen bir takım olmayacağız!” ifadelerini kullandı.

HT Gazete