Volkan Şen'in isyanı: ''Art niyetli''

Volkan Şen'in isyanı: ''Art niyetli''

37. dakikada yaşanan bir pozisyon, Fenerbahçe futbolcuları ve tribünlerin oldukça tepkisini çekti.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbinin 37. dakikasında yaşanan pozisyon tribünlerin tepkisini çekti. Rıdvan Dilmen, bu anı 'Kırmızı kartlık' olarak değerlendirdi

Beşiktaş yarı sahasında Andreas Beck topu uzaklaştırmak isterken, Volkan Şen baskı yaptı. Beck topu uzaklaştırdı ancak ardından ayağı Volkan Şen'in sırtına geldi. Volkan yerde kaldı, hakem Cüneyt Çakır oyuncunun sırtını açtı. Beck'in tabanının geldiğini belirtti.
 
Volkan Şen'den Beck'e: "Art niyetli"
 
Volkan Şen, 2-0 kazandıkları Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu....
 
"Karakter ortaya koyduk sahaya yansıttık şampiyonluk yolunda önemli bir maçtı kazanmasını bildik. Geldiğim günden bu yana taraftarımız bana destek veriyor, bugünkü destekleri benim için çok değerliydi, minnettarım onlara. Taraftara armağan ediyorum bu galibiyeti".
 
"Zaman zaman zorlanıyoruz, gerçekten üst üste maçlar oynuyoruz ama üstünden de geliyoruz, kazandık ve mutluyuz. Artık önümüzdeki maçlara bakıp şampiyonluk yaşamak istiyoruz"
 
"Cüneyt hocaya sırtımı gösterdim, Beck toptan sonra direkt bana vurdu, art niyet olduğunu düşünüyorum. Maçta itirazlar da oluyor ama ben davamda haklıyım diye düşünüyorum."
 
Rıdvan Dilmen: Bence kırmızı görmeliydi
 
Pozisyonu yorumlayan NTV Spor'da yorumlayan Rıdvan Dilmen, "bence kırmızıydı" dedi.