Yıldırım'dan İsmail Kartal patlaması !

Yıldırım'dan İsmail Kartal patlaması !

Fenerbahçe'de 5504 oy alarak yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım seçilmesinin ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

İşte Aziz Yıldırım'ın sert açıklamaları;

Sayın Divan Başkanımız değerli Divan Kurulu üyeleri ve değerli kongre üyeleri.. İlginç bir kongre yaptık bana bilgiler geldikten sonra onlara ve şahsım dün verdiğimiz sözler sonrası bize bir şans daha verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bizim üst kimliğimiz Fenerbahçe'dir. Siyah çoraplarla başlayan ve her zao zamanki padişah döneminden itibaren kulübün onların çalışmaları o zamnalar kapatılan Cumhuriyet dönemi de anlaşmazlıklar yüüznden 1960'lardan sonra yine Fenerbahçe olarak yaşattığımız zaman devletle sıkıntılarmız vardı.3 Temmuz'dan itibaren Paralel Yapı'nın Türkiye'de değişim yapmak istemesi yüüzdnen bazı projelere alet edildik. Metris, Silivri'de en kötü günlerimzii yaşadık. Orada bir ruh ortaya çıktı o da geçmişte devletle olan sıkıntıların yeniden ortaya çıkması ve btün Fenerbahçelilere dalga dalga yayılan Fenerbahçe Ruhu'dur.

"En büyük proje budur"

Benim çıkmamın ardından 1 milyon üye projesini başlattık. En büyük proje budur aksi halde ne yaparsanız yapın ne kaynak olursa olsun bunlar geçici olacaktır. Ana temel 1 milyon üyedir. Benden sonra gelen insanların stat yapmak değil başka bir inşaat değil hepimizin emeği ve emeli budur 1 milyon üye projesidir. İnsan kaynakları ve sivil toplum örgütü Fenerbahçe camiası 3-4 milyon kişiye ulaşmış olacak. Gerektiği zaman devletin alacağı kararlara karşı kulübün haklarını savunacaktır. 25 milyon taraftar bir şey yapamıyor böyle... Ancak birlik beraberlik aynı çatı altında birleşmekle olur onun için bütün Fenerbahçeliler bir çatı altında toparlanın.

"Futbolculara saygı duyacağız"

Sevip sevmemek ayrı ama futbolculara saygılı olacağız dün yine bir grup İsmail Kartal bu kulübün bir çocuğudur. 5 tane Fenerbahçe içerisinden çocuğumuzu futbol takımının başına getirdim bende sonra bakalım kaç kişi gelebilecek. Bu çocuk kurşunlandı hayatını kaybedebilirdi. Ondan sonra futbol takımında formasını çıkardı atalım beni tehdit ediyorsunuz olmaz böyle... Hata yapanı attım, o gitsin derseniz sporcu bulamazsın kimse gelmez ve formasını hakaret anlamında atan birisi varsa yönetim olarak biz de gereğini yaparız. Sporda heryer profesyonel her yer para bunu herkes bilsin. Lefter, Cemiller yoktu. Cemil'i bu kulüp para atarak yuhalayarak göndermiştir bunları unutmayalım antrenör ve sporcularımıza teşekkür edelim.

"İsmail Kartal'ın çocuğu dövüldü"

İsmail Kartal'ın çocuğu okulda babası yüzünden dövülmüştür. Kartal evine giderken 10 gün önce 3 kişi aracını çevirmiş İsmail Kartal kavga etme durumuna gelmiştir. Tribünleri açacağım dedim gelen insanlar gelip desteklesinden hele bu seçimden sonra başka türlü hareket edeni affetmem bunu herkes bilsin. Bu kongreden sonra mahkeme bitince yeni adayların iyi hazırlanması, kulübün şartlarını iyi görmeleri ve çalışma arkadaşlarını iyi seçmeliler. Çok önemli insnalar var bu kişiler kulübe kazandırılmalı. Benim yapım ayrı ben 24 saatini bu kulübe adayan insanım gelecek olan insanlar 24 saatlerini buraya veremeyeceklerdi böyle bir zamanları da olmayabilir.

"Mahkeme bitip temizlenince kongre kararı alacağım"

Mahkeme bitip temizlendiğimi gün kongre kararı alacağım ve Fenerbahçe'nin iyiliği için buralarda olacağım bunu herkes bilsin. Herkes ona göre tavrını alsın hayatımı hiçbir zaman özel hayatımı ailemi kimseye göstermedim. Çocuklarımı buradaki insnaların %90'ı tanımıyordur onlar Fenerbahçe'nin önüne asla geçmediler. Ama bıraktığım gün onun çocuğumu omzuma alıp burada sizlere öyle veda edeceğim. Allah Fenerbahçe'yi Cumhuriyet yaşadığı sürece yaşamayı nasip etsin. 7 Haziran'da yapılacak seçimler için parti söylemeden oylarınızı kullanın ve ülkenin geleceinde söz sahibi olun.