Trabzonspor'da gözler UEFA'da

Trabzonspor'da gözler UEFA'da

Trabzonspor’da bütün çalışmalar UEFA’nın Finansal Fair Play kriterleri kapsamında vereceği karara göre şekillenecek.

Trabzonspor’da bütün çalışmalar UEFA’nın Finansal Fair Play kriterleri kapsamında vereceği karara göre şekillenecek. Bordo-mavililerin Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, teknik direktör konusunun da UEFA görüşmelerinden sonra masaya yatırılacağını belirtti.

Önder Bülbüloğlu, UEFA’daki sürecin biraz uzayacağını belirterek, “Aslında bu hafta sonuçlanmasını bekliyorduk ama süre uzayacak. Süreci en az hasarla atlatacağımıza inanıyoruz” dedi.

Çıkacak karardan sonra adımlarını atacaklarını kaydeden Bülbüloğlu, “UEFA şu anda karar aşamasında. Biz de gelecek yıl için planlarımızı UEFA’nın vereceği kararın ardından hayata geçireceğiz. Bütçe konusunda çok dikkatli olacağız. Teknik direktör konusunu da UEFA’nın vereceği kararın ardından gündemimize gelecek” ifadelerini kullandı.

Özer Hurmacı ve Cardozo’nun TFF ve FIFA’ya alacakları için başvuru yaptıklarını dile getirip, tedbir alacaklarını kaydetti.

Antalya hazırlıkları başladı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.

Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi. Kadro dışı oyuncular Özer, Sefa, Fatih ve Marin antrenmanda yer almadı, Akakpo ile Ramazan ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Bu arada Ahmet Saka ve Yeşilköy Şehit Haydar Arslan İlkokulu öğrencileri antrenmanı ziyaret ederek bordo-mavili futbolcularla fotoğraf çektirdi.