Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı karıştı: Hasan Arat'a yumruklu saldırı!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen 2025 yılı 1'inci Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda kavga çıktı. Eski başkan Hasan Arat'ın yumruklu saldırıya uğramasının ardından toplantı tatil edildi.

Beşiktaş Kulübü'nün 2025 Yılı 1’inci Olağan Divan Kurulu Toplantısı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, yönetim kurulu üyeleri, divan kurulu üyeleri, sicil kurulu üyeleri ile eski başkanlardan Hasan Arat ve Ahmet Nur Çebi de katıldı. 

Hasan Arat’ın konuşmasını gerçekleştirdiği sırada salonda sesler yükseldi.

Seslerin yükselmesinin ardından Arat konuşmasına devam ederken, gerginlik daha da yükseldi. Arat, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk’ün araya girmesiyle bu kez Yamantürk ile gerginlik yaşadı. 

Yamantürk'ün Arat'ı elleriyle ittiği görülürken daha sonra salondan birisi gelerek Hasan Arat’a yumruk attı. Ortalığın karışmasının ardından olağan divan kurulu toplantısı tatil edildi.

Beşiktaş'ın İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen 2025 yılı 1'inci Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda kavga çıktı. Eski başkan Hasan Arat'ın yumruklu saldırıya uğramasının ardından toplantı tatil edildi.

Eski başkan Arat, toplantı salonundan çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk’ün derhal istifa etmesi gerektiğini söyleyen Hasan Arat, “Yaklaşık 4.5 aydan beri çok ciddi manevi saldırılar yapıyorlar. Ben Beşiktaş’ın meseleleri burada konuşulacak dedim ve hiçbirinize gelip konuşma yapmadım. Burada çok güzel bir mizansen hazırladılar. Normalde eski başkanlar 1’inci sırada konuşurlar. Beni özellikle 17’nci sıraya koydular. Geçen divan kurulunda sayın başkan, daha önceki başkan son derece ahlak dışı kelimelerden bahsettiler. Aileme ve ekmeğime laf uzattılar. Son derece ağır şeyler söylediler. Onlarla her türlü hukuki mücadelemi başlattım. Beşiktaş Divan Kurulu’nda bunların konuşulmasına müsaade edilmesi son derece manidardır. Bugün kendi korumalarıyla benim üzerime saldırmaları tahammülsüzlüktür. Medeni şekilde geldim. Ama dayanamıyorlar, gerçekleri duymak istemiyorlar. Hırsları onları kör etmiş. İçindeki kinler benim duamın nasıl okunacağı konusuna kadar konuşmalarına sebep olmuş. İftiracıların, pusucuların duası kabul etmez. Ben onların duasını istemiyorum. Zamanında Süleyman ağabeye ‘Bonservisini vereyim, Fener’e gitsin’ diyen bir divan başkanı. Tarih onları yargılayacak. Ben camiam adına üzgünüm. Buraya geldiğim için mutluyum. Bugün burada yaşananlar Beşiktaşlıları ve ailemi üzmüştür. Kartal hiçbir şeyden korkmaz. Ben aynı şekilde hayatıma devam edeceğim. Bu işten vazgeçmeyeceğim. Aynı şeyi yarın Serdal Adalı’ya yaparlar. Taraftarın ve camianın gerçeği görmesi gerekiyor. Bu bir oyundur. Senin beni kovalamaya boyun yetmez. Ama korumalarıyla saldırmayı maharet biliyorlar. Hukuk önünde cezasını verecekler. Tevfik Yamantürk derhal istifa etmelidir. Hem küfür etti. Korumalarını önceden ayarlamışlar. Bana teke tek kimse gelemediği için. Arkadan saldırana ‘kalleş’ denir. Beşiktaş’ın bu kalleşlikleri artık unutması lazım. Hodri meydan deyince dayanamadılar. 45 dakikalık bir konuşma hazırlamıştım. Bütün olayları anlatacaktım. Bu makamı derhal terk etmesi lazım. Beşiktaş’ı bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok” sözlerini kullandı.

‘BANA DARBE İŞLEMEZ’

Elindeki kanamanın sorulması üzerine Arat, “Bana darbe işlemez. Olabilir, oradaki şeyden dolayı olmuş olabilir. Bunlar gelir geçer. Burada Beşiktaş’ı üzdüler. Bunlar aynı şeyi zamanında Süleyman ağabeye yaptılar. Bu utançla ömür boyu yaşayacaklar. Benim adım yeter, onların paraları yetmez” ifadelerini kullandı.

Arat sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Beşiktaş’tan adam gibi gitmek kötü mü ? Veda etmek, taraftarlar vedalaşmak yanlış mı ? Benim özel nedenlerim vardı ve ayrıldım. Neden linç etmeye kalkıyorsunuz ? Bana kızması gereken tek şey bana gelip oy atan insanlar. Beni seven insanlar için bugün buraya geldim. Onlar benden bunu bekliyordular.”

‘HERKESLE HUKUK ÇERÇEVESİNDE MÜCADELE EDECEĞİM’

Çok fazla kişiyi mahkemeye verdiğini belirten Hasan Arat, “Gerekeni avukatlar yapar. Ben zaten çok kişiyi mahkemeye verdim. Herkesle hukuk çerçevesinde mücadele edeceğim. Biz hukuka inanırız. Kaba kuvvet, korumalarla saldırma dönemi bitti” dedi.

‘HER ŞEY HESAPLAR VE BELGELERLE ORTADADIR’

Her şeyin belgelerle ortada olduğunu aktaran Arat, “10 bin liralık transferin bile takip edildiği dönemde bu paralar kaybolmaz. Her şey hesaplarla ve belgelerle ortadadır. Çatıda neden bu olmuş diyorlar ? Hüseyin Yücel, 30 milyon Euro para vermiş kulübe. 240 bin Euro’luk çatıya imza attığında mı yolsuzluk yapmış olacak ?” sözlerini sarf etti.

Hasan Arat sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

“Kartallar yalnız uçar. O yüzden sen yükseldikçe oksijen azalır, başkaları o oksijenden dolayı düşerler ama kartallar yukarı çıkar.”

Beşiktaş'ın İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen 2025 yılı 1'inci Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda kavga çıktı. Eski başkan Hasan Arat'ın yumruklu saldırıya uğramasının ardından toplantı tatil edildi.

"MEZARA KADAR KOVALAYACAĞIM"

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk toplantnın başlangıcında Hasan Arat ile yaşadığı gerginliğe değinerek, "Tatsız bir başlangıç oldu. Beşiktaş divanına yakışmayacağı için üzerine çok gitmiyorum. Bizim kültürümüzde düşene vurmamak var. Ama alıp da gideni mezara kadar kovalamak da var. Yanına ister Polonya Cumhurbaşkanını ister Katar Emirini alsın, ahdım olsun mezara kadar kovalayacağım. Konuyu kapatmak ve uzatmak istemiyorum" demişti.

 

 

text-ad
Adliyede 147 milyon TL'lik soygun! Firari şüphelinin annesinden dikkat çeken sözler Adliyede 147 milyon TL'lik soygun! Firari şüphelinin annesinden dikkat çeken sözler Arka Sokaklar kadrosunda sürpriz değişiklik: Güzel oyuncu gerçeği ilk kez açıkladı! Arka Sokaklar kadrosunda sürpriz değişiklik: Güzel oyuncu gerçeği ilk kez açıkladı! Fatih Terim'in geri dönüşü olay oldu: İmparator reklam filmi yıldızı olarak geri döndü! Fatih Terim'in geri dönüşü olay oldu: İmparator reklam filmi yıldızı olarak geri döndü! Polisin ''Dur'' ihtarına uymayıp kaçarken, yaşlı bir kadını ezdiler! Polisin ''Dur'' ihtarına uymayıp kaçarken, yaşlı bir kadını ezdiler! Çocuk yaştaki şehir eşkıyaları ortalığı savaş alanına çevirdi! Çocuk yaştaki şehir eşkıyaları ortalığı savaş alanına çevirdi! Papa geldi gitti, tarihi noktadaki arsanın sahibi arsasını ilana koydu! Papa geldi gitti, tarihi noktadaki arsanın sahibi arsasını ilana koydu! Emlak vergisi hesabı değişti, zam oranı belli oldu, üst sınır getirildi! Emlak vergisi hesabı değişti, zam oranı belli oldu, üst sınır getirildi! Milyarder Epstein'in ''sapkınlık'' adasından yeni görüntüler yayınlandı Milyarder Epstein'in ''sapkınlık'' adasından yeni görüntüler yayınlandı Türkiye'de satılan en ucuz otomobiller listesi güncellendi: 1 milyon TL barajı aşıldı! Türkiye'de satılan en ucuz otomobiller listesi güncellendi: 1 milyon TL barajı aşıldı! Altın fiyatları frene bastı; İslam Memiş'ten ''son çıkış'' uyarısı geldi! Altın fiyatları frene bastı; İslam Memiş'ten ''son çıkış'' uyarısı geldi!
Trafikte kadın sürücüye küfür yağdırıp aracına zarar veren maganda yakalandı! Trafikte kadın sürücüye küfür yağdırıp aracına zarar veren maganda yakalandı! Sosyal medyaya damgasını vuran ve büyük tepki çeken videoda gerçek ortaya çıktı Sosyal medyaya damgasını vuran ve büyük tepki çeken videoda gerçek ortaya çıktı Konya'da vahşet: 7 yaşındaki oğlunun gözleri önünde öldürüldü Konya'da vahşet: 7 yaşındaki oğlunun gözleri önünde öldürüldü Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez 2026 yılında uygulanması gereken asgari ücreti açıkladı! Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez 2026 yılında uygulanması gereken asgari ücreti açıkladı! Togg fabrikası kapılarını açtı: T10F üretim hattında ilk kez görüntülendi Togg fabrikası kapılarını açtı: T10F üretim hattında ilk kez görüntülendi Ankara'da Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! Yıllardır kuş kafesine hapsedilen çocuk kurtarıldı! Ankara'da Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! Yıllardır kuş kafesine hapsedilen çocuk kurtarıldı! Savaştan kurtarılıp Türkiye'ye getirilen Ukraynalı yetimlere istismar iddiasında yeni gelişme! Savaştan kurtarılıp Türkiye'ye getirilen Ukraynalı yetimlere istismar iddiasında yeni gelişme! Öğrencilere elektronik cihazda ÖTV ve KDV muafiyeti teklifinin ayrıntıları belli oldu Öğrencilere elektronik cihazda ÖTV ve KDV muafiyeti teklifinin ayrıntıları belli oldu