Ünal Karaman: Asla teslim olmayacağız

Ünal Karaman: Asla teslim olmayacağız
Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Basel maçı öncesi yaptığı açıklamada, şartlar ne olursa olsun asla teslim olan bir takım olmayacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda İsviçre’nin Basel takımı ile karşılaşacak Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman ve Hüseyin Türkmen maçın oynanacağı St. Jakob-Park Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Türkiye’deki futbolun hangi pozisyonda ya da durumda olduğunu bilerek buraya geldiklerini belirterek, "Trabzonspor’un hangi gerçeklik içinde olduğunu en az siz de bizim kadar biliyorsunuz. Buraya bu şartlar içinde geldik. Temsilde bir hataya düşmeden o mücadeleyi vereceğiz. Umarım iyi bir sonuçla ülkemize döneriz" ifadelerini kullandı.

"Şartlar ne olursa olsun asla teslim olan bir takım olmayacağız"
Hiçbir zaman kendi yaşadıkları sıkıntıyı dışarıyla paylaşmamaya gayret gösterdiklerini belirten Karaman, "Ligde en fazla Avrupa Kupası, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası maçı oynayan ve en fazla sakatlık yaşayan da bizim takımımız. Bütün bunların ötesinde hangi platform olursa olsun önce kendi çocuklarımıza güvenerek bir kadro dinamiği içinde birbirini sahiplenmiş bir grup olarak en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. En azından bu samimiyetin içinde olduğumuzu düşünüyorum. Yine antrenman eksiği olmuş ama aramıza yeni katılan arkadaşlarla da çıkabiliriz. Şartlar ne olursa olsun asla teslim olan bir takım olmayacağız. Zaten bu bizim karakterimizle bağdaşan bir durum değil" dedi

"BUNU ANCAK YAŞAYANLAR BİLİR"

Karaman, takımdaki eksik oyuncular olduğunu da hatırlatarak, "Eğer ben Trabzon’da sakatlıkları nedeniyle bıraktığım Novak, Pereira ve hafif rahatsızlıkları olan Kamil ve Daniel’in dışındaki oyuncular Sosa, Obi Mikel, Nwakaeme ve Sörloth konusunda, o kadar da bu kulübün lüksü olsun. Sezon başından beri onlara ciddi anlamda yüklendik. Siz zihinsel yüklenilen oyuncularınızın üzerine bir müsabakayı yaşayın diye gidiyorsunuz o maç biter bitmez onun verdiği yorgunlukla tamam sıfırlayın hemen üç gün sonra yeni bir müsabakaya sokuyorsunuz. Bunu ancak yaşayanlar bilir. İşin içinde olup da bilenler anlıyor" ifadelerini kullandı.

"ÜZERİMİZE SİNEN YORGUNLUĞU AZALTACAKLAR"

Karaman, takımda yaşanan sıkıntılar karşısında zaman zaman kendilerinin de yorulduğunu belirterek, "Ama gençlerle haşır neşir olunca yorgunluğumuz azalıyor. Biz de insanız. Zihinsel ve fiziksel etkiyi mutlaka yaşıyoruz ki toplantıdan önce son yarım saatte bir şekerleme yaptım. Bu işimiz bu haliyle çok daha sevimli. İnşallah bu kardeşlerimiz gelecekte başarılı olacak ve ülkemizde şehirlerini, ailelerini, kendilerini temsilde hata yapmayacaklar ve üzerimize sinen yorgunluğu azaltacaklar" diyerek sözlerini tamamladı.

HÜSEYİN TÜRKMEN: EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN GELDİK

Hüseyin Türkmen ise grupta son maçlarını oynamaya geldiklerini belirterek, "Bu maç için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip evimize dönmek istiyoruz" dedi.

Türkmen, alt yapıdan her geçen gün değişik isimlerin duyulmasıyla ilgili bir soruya da, "Trabzonspor her zaman bu isimleri duyuracaktır. Bizden sonraki her sezondan sonra bu insanlar inanıyorum yine gelecek" diye konuştu.

(İHA)

text-ad
Ankara’da İsrail protestosuna polis müdahalesi: Gözaltılar var! Ankara’da İsrail protestosuna polis müdahalesi: Gözaltılar var! Silivri'deki İmamoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşulduğu ortaya çıktı Silivri'deki İmamoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşulduğu ortaya çıktı ABD'de skandal görüntüler: Senatör ters kelepçeyle gözaltında! ABD'de skandal görüntüler: Senatör ters kelepçeyle gözaltında! Çanakkale'de sağlık botunda patlama: Ölü ve yaralılar var! Çanakkale'de sağlık botunda patlama: Ölü ve yaralılar var! Türkiye'nin bir antik sırrı daha kapılarını ziyaretçilerine açıyor Türkiye'nin bir antik sırrı daha kapılarını ziyaretçilerine açıyor Katil keneler bir kez daha can aldı: 3 çocuk annesi kurtarılamadı! Katil keneler bir kez daha can aldı: 3 çocuk annesi kurtarılamadı! Yargıtay üyesi Türkiye'ye hukuk dersi verdi Yargıtay üyesi Türkiye'ye hukuk dersi verdi İsrail şimdi de İran'ı vurdu: Nükleer tesisler hedef alındı! İsrail şimdi de İran'ı vurdu: Nükleer tesisler hedef alındı! Türkiye bir değerini daha kaybetti: Ünlü oyuncu vefat etti Türkiye bir değerini daha kaybetti: Ünlü oyuncu vefat etti İstanbul Emniyet Müdürü İstanbul'un suç ilçesi Esenyurt'taydı: ''Esenyurt, Esencılıs değildir'' İstanbul Emniyet Müdürü İstanbul'un suç ilçesi Esenyurt'taydı: ''Esenyurt, Esencılıs değildir''
TÜİK'in ardından SGK da mahkemelik oldu: Emeklilerin maaşlarını 35 bin TL'ye yükselebilir! TÜİK'in ardından SGK da mahkemelik oldu: Emeklilerin maaşlarını 35 bin TL'ye yükselebilir! Süper Lig devinin Hakan Çalhanoğlu için resmi teklif ortaya çıktı! Süper Lig devinin Hakan Çalhanoğlu için resmi teklif ortaya çıktı! Çöp evden 4 kamyon çöple birlikte çıkanlar kahretti: Kediler, kaplumbağalar... Çöp evden 4 kamyon çöple birlikte çıkanlar kahretti: Kediler, kaplumbağalar... La Casa De Papel'in Tokyo'sunun dönüşü muhteşem oldu! La Casa De Papel'in Tokyo'sunun dönüşü muhteşem oldu! İsrail, İran'da Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı'nı öldürdü İsrail, İran'da Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı'nı öldürdü Türkiye'nin ünlü AVM'sinde ''adamına göre muamele'' kavgası Türkiye'nin ünlü AVM'sinde ''adamına göre muamele'' kavgası Piyasalar yangın yeri: Altın fiyatları tarihi rekorunu kırmanın eşiğine geldi! Piyasalar yangın yeri: Altın fiyatları tarihi rekorunu kırmanın eşiğine geldi! Trafik magandaları otoyolu savaş yerine çevirdi! Linç girişimi kamerada Trafik magandaları otoyolu savaş yerine çevirdi! Linç girişimi kamerada Bunaltan sıcaklara yağış molası: Havalar ısınsa da sağanak yağışlar geliyor! Bunaltan sıcaklara yağış molası: Havalar ısınsa da sağanak yağışlar geliyor! Sonunda HPV aşısı için Sağlık Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi! Sonunda HPV aşısı için Sağlık Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi!