Harry Kane için 75 milyon euro !

Harry Kane için 75 milyon euro !
Güncelleme:

Bayern Münih kulübü, Harry Kane'in son üç maçını izledikten sonra Manchester United'ın da listesinde bulunan yıldız için 50 Milyon pound (80 milyon euro) ödemeye hazır... City de nabız yokluyor.

Bayern Münih, transferde geleceğin yıldızları arasında bulunan Kane için sezon sonunda teklif yapmak amacında... Kane için Louis van Gaal da devrede... Hollandalı teknik adam, Wayne Rooney'yi 10 numara oynatıp, çift forvetli sistemde Martial'ın yanında oynatmak için Harry Kane'i düşünüyor.
 
TOTTENHAM SATMAK İSTEMİYOR
 
Spurs başkanı Daniel Levy, Harry Kane için kendilerine resmi bir müracaat olmadığını, ayrıca oyuncularını da satmak istemediklerini belirtti.
 
Daha önce Gareth Bale için de 'Oyuncumuz satılık değil' dedikten sonra 85.3 milyon pounda Real Madrid'e satılmasına izin veren Tottenham kulübü, Martial için 57.3 milyon pound ödeyen United ve Sterling için 49 milyon pound ödeyen City kulüplerinin Kane için, Bayern ve United'tan gelecek resmi tekliflere nasıl bir cevap vereceği merak konusu... Çünkü bu iki dev de 22 yaşındaki forvet için nabız yokluyor.