Jürgen Klopp Liverpool'un başında ilk maçına çıktı

Jürgen Klopp Liverpool'un başında ilk maçına çıktı
Güncelleme:

Jürgen Klopp, Liverpool'un başında ilk maçında, zorlu Tottenham deplasmanından 1 puan almayı bildi: 0-0.

White Hart Lane'deki karşılaşmada adeta bir film yıldızı muamelesi gören Alman teknik adama her kesimden olağanüstü bir ilgi vardı.

Dünyanın dört bir yanından gelen gazetecilerin takip ettiği maçta vasat bir oyun sergileyen Liverpool, kalecisi Mignolet'in başarılı kurtarışları sayesinde 1 puan aldı.

Bu sonucun ardından Tottenham puanını 14'e, Liverpool da puanını 13'e yükseltti.

TOTTENHAM: Lloris-Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dembele, Alli, Lamela (Townsend), Eriksen, Chadli (N'Jie), Kane
LIVERPOOL: Mignolet-Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, emre can, Lucas Leiva, Milner, Coutinho (Ibe), Lallana (Allen), Origi

Alman Teknik direktör Jürgen Klopp'un Liverpool'daki ilk maçı için White Hart Lane'e dünyanın dört bir yanından çok sayıda gazeteci geldi.

MAÇIN ÖNEMLİ POZİSYONLARI:
9. dakikada Liverpool'un sağ kanattan kullandığı kornerde Origi'nin kafa şutu üst direkten döndü. Çizgi üstüne düşün topu Lamela son anda uzaklaştırdı.
13. dakikada Liverpool kaptanı Milner'ın yaptığı sert faul sonrası taraftarlar dan tepki görürken hakem tarafından uyarıldı.
29. dakikada Liverpool savunmasının yaptığı hatada Tottenham'lı oyuncu Dele Alli'nin şutunu Mignolet son anda çelmeyi başardı.
37. dakikada Harry Kane'in karşı karşıya çektiği şutu Mignolet çıkartırken dönen topta Alli'nin şutu Sakho'ya çarptı ve uzaklaştı.
İlk yarı Tottenham daha istekli ve atak oynamasına rağmen aradığı golü bulamadı ve maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.

53. dakikada geride kalırken Coutinho'nun kullandığı serbest vuruşta Tottenham savunması topu uzaklaştırdı.
67. dakikada Liverpool'lu oyuncu Lallana, Alli ile girdiği ikili mücadele sonrası ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakemin devam kararı vermesine bir hayli sinirlendi.
77. dakikada Origi sol kanatta buluştuğu topla ceza sahasına girdi ve şutunu çekti. Lloris topu iki hamlede kontrol etti.
84. dakikada Harry Kane sol kanattan getirdiği topta ceza sahası yayı üstünde kaleyi tam karşıdan gören pozisyonda çok güzel bir şut çıkardı, fakat Mignolet yine gole izin vermedi.
89. dakikada Emre Can'ın sert şutunda top direğin yanından dışarıya gitti.