Messi ve Neymar gidecek mi ?

Messi ve Neymar gidecek mi ?
Güncelleme:

Barcelona'nın eski başkanı Joan Laporta Lionel Messi'nin Katalan devinden asla ayrılmayacağını; ancak Neymar'ın gidebileceğini söyledi.

Laporta, ismi Manchester United'la anılan Neymar ile vergi soruşturması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren ve İspanya'dan ayrılabileceği iddia edilen takımın süper starı Lionel Messi'nin transfer söylentileri hakkında açıklamalar yaptı. Laporta, Messi'nin Barca'dan asla ayrılmayacağını söylerken, "O logomuzun ve kalbimizin bir parçası. Başkan olduğum dönemde Messi için çok sayıda teklif aldım. Inter, satın alma opsiyonunu ödemek istiyordu; ancak onu da reddetmiştim" diyerek gizli kalmış bir teklifi dile getirdi.

Neymar için durumun farklı olabileceğini vurgulayan Laporta, "Kulübün ekonomik durumu iyi değil; şimdiki başkan kulübü düzlüğe çıkarmak için oyuncu satmak zorunda ve en iyisi büyük bir yıldızı satmak olacak. Manchester United'ın da bir teklif yaptığı konuşuluyor" diyerek Brezilyalı oyuncunun gidebileceğini iddia etti. Bir önceki seçimde halihazırdaki başkan Josep Maria Bartomeu'ya karşı yarışa giden Joan Laporta, halefinin kulübü iyi yönetemediğini de öne sürdü.

NTVSpor