Paul Pogba'dan muhteşem dönüş !

Paul Pogba'dan muhteşem dönüş !
Güncelleme:

Manchester United, 105 milyon euroluk tarihi transferi tamamladı. Fransız orta saha, 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Manchester United, tüm rekorları alt üst eden transferini bitirdi. Paul Pogba, Kırmızı Şeytanlar’da 5 yıllık sözleşmeye imza attı. 4 yıl önce Alex Ferguson’ın hatası nedeniyle bedelsiz bir şekilde Juventus’a kaptırılan Pogba, muhteşem bir geri dönüş gerçekleştirdi. 

Dün sabah saatlerinde anlaşmanın son detayları tamamlandı ve resmi açıklama yapıldı. Buna göre Manchester United, 105 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Fransız orta sahayı kadrosuna kattı.
23 yaşındaki oyuncu, 6 numaralı formasını giyerek objektifler önüne çıktı. Çok mutlu olduğunu söyleyen dünyaca ünlü yıldız, “Çok mutluyum, burası benim evim. United her zaman kalbimdeydi. Mourinho ile çalışacağım için heyecanlıyım. Juventus’a da teşekkür etmek isterim. Vedalar zor ve anlamsızdır” ifadelerini kullandı. Jose Mourinho ise, “Pogba henüz 23 yaşında olmasına rağmen dünyanın en iyileri arasında” dedi.
 
Tarihe geçti
 
Manchester United’a 105 milyon euro karşılığında transfer olan Paul Pogba, dünyanın zirvesine çıktı. Tarihin en pahalı futbolcusu olan Pogba, Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale’i sollamayı başardı. 
Buna göre, zirveye çıkan Pogba’yı şu isimler izliyor; Bale-100 milyon euro (R.Madrid), Ronaldo 94 milyon euro (R.Madrid), Higuain 90 milyon euro (Juventus) ve 86 milyon euro Neymar (Barcelona).
 
Raiola servete kondu
 

Paul Pogba’nın menajerliğini yapan Mino Raiola adeta bir servetin üzerine kondu. Dünyanın önde gelen futbolcu menajerlerinden Raiola, 25 milyon euroyu kasasına koydu.
 
Transfer üzerinden pay alan Raiola, bu zamana kadar transferden en fazla para kazanan menajer olmayı başardı.