Ronaldo’nun kramponlarındaki dikkat çeken detay !

Ronaldo’nun kramponlarındaki dikkat çeken detay !
Güncelleme:

Dünya Kupası'na veda eden Portekiz'de Cristiano Ronaldo'nun ayakkabılarındaki isimler dikkat çekti.

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası Son 16 Turu’nda Uruguay ile Portekiz karşı karşıya geldi. Uruguay’ın Edinson Cavani’nin golleri ile 2-1 kazandığı maçta Beşiktaş’ta forma giyen Pepe’nin golü Portekiz’e yetmedi. Herkesin gözlerinin üzerinde olduğu Cristiano Ronaldo, karşılaşma boyunca Uruguay savunmasını aşamazken, etkisiz bir oyun ortaya koydu. Cristiano Ronaldo’nun, maça çıktığı ayakkabılarındaki detay, futbolseverlerin dikkatini çekti.

Maçta giydiği ayakkabılarına çocuklarının ismini yazdıran Cristiano Ronaldo’nun uğuru, Uruguay karşısında sonuç vermedi. Sağ ayağına giydiği ayakkabıya kızlarının ismi Alana Martina dos Santos Aveiro ve Eva Maria Dos Santos yazdıran Cristiano Ronaldo, sol ayağına ise oğullarının adı Cristiano Jr ve Mateo ismini yazdırdı. Çocuklarına olan düşkünlüğü ile bilinen Cristiano Ronaldo, 2018 Dünya Kupası’ndaki son maçında kendisi için özel olarak üretilen ayakkabılarında onların isimlerine yer vermeyi unutmadı.

Dünya Kupası B Grubu’nda yer alan Portekiz, ilk maçta İspanya ağlarını üç kez sarsan Cristiano Ronaldo, Fas maçında da bir gol attı. Cristiano Ronaldo, İran ile oynanan grubun son maçında ağları havalandıramazken, bir de penaltı kaçırdı.

Skor